ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Теща-вчителька судді Чванкіна купила маєток вартістю 1,5 мільйони доларів

    26 апреля 2024 пятница
    Аватар пользователя Викривач Корупції

    декларація корупційного судді Чванкіна проходе перевірку в НАЗК

    Поки Вища рада правосуддя розглядає 7 скарг на голову Київського районного суду Одеси Сергія Чванкіна, а НАЗК перевіряє на невідповідність доходів в його деклараціях, одіозний суддя пішов на другий етап кваліфікаційного оцінювання суддів Вищою кваліфікаційною комісією.

     

    Тим часом журналісти провели власне розслідування щодо судді Чванкіна, і виявили цікаві факти про його розкішне життя.

    https://www.youtube.com/watch?v=MmvL3b0tK4w&app=desktop  

     

    Як з’ясували журналісти, голова одеського суду орендує разом зі своєю дружиною половину розкішного маєтку у своєї власної тещі, яка, пропрацювавши все життя шкільною вчителькою змогла дозволити собі на старість придбати маєток на 336,6 кв.м., вартістю за 1,5 мільйони доларів.

    Окрім цього для журналістів виявилось підозрілим, що голова суду, маючи два парковочні місця, не задекларував жодного транспортного засобу у декларації.

    Журналісти, провівши розслідування, з’ясували, що Чванкін не користується громадським транспортом, а має власне авто, і навіть особистого водія.

     

    На жаль, журналістам не вдалося зустрітися з Сергієм Чванкіним і поспідкуватись щодо цих суперечливих майнови питань, бо як тільки з’явилася знімальна група, голова суду раптово пішов у відпустку.

    Нагадаємо, що громадські активісти і громадяни, постраждалі від суддівського свавілля Київського районного суду Одеси, неодноразово звертались у Вищу раду правосуддя зі скаргами на голову Київського районного суду міста Одеси Сергія Чванкіна. Згідно даних Вищої ради правосуддя, всього на діяльність Чванкіна за 2012-2106 роки надійшло 14 скарг, з них за чотирма - відмовлено у відкритті дисциплінарної справи, за трьома - ухвалено повернути скарги, а сім заяв були передані до Вищої ради правосуддя.  

     

    Громадськість пильно слідкує, як Національне агентство з питань запобігання корупції перевіряє декларації про доходи судді Чванкіна, а Вища кваліфікаційна комісія суддів проводить перевірку голови суду на професійну відповідність.