ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Києві тривають погроми ігрових залів державної лотереї МСЛ

    19 марта 2024 вторник
    Аватар пользователя Лара-блогер

    У Солом'янському районі Києва угруповання невстановлених осіб розгромила черговий зал ігрових автоматів лотерейного оператора МСЛ.

     

    У столиці тривають погроми ігрових залів державних лотерей МСЛ. На відміну від минулого тижня, протягом якого було розгромлено понад десяти ігрових залів, цієї ночі постраждав тільки один заклад по вул. Вадима Гетьмана, 40а.

    Акції вандалізму відбуваються без анонсування, нальотчики ретельно приховують свої обличчя під балаклавами і масками. Наслідки своїх нальотів знімають на відео і анонімно надсилають журналістам.

    https://youtu.be/gWhZN0n6Gio

     

    Нагадаємо, минулого тижня, в ніч з суботи на неділю, нальотчики за ніч розгромили близько 6 ігрових залів лотереї МСЛ. З інсайдерських джерел відомі декілька адрес здійснених погромів: в районі Дарниця - у центру VARYS, на Харківському шосе 201/203 (в районі метро Бориспільська) та на Бориса Гмирі 5а.

    Погроми залів ігрових автоматів відбуваються регулярно і як довго триватимуть не відомо. Так само не зрозумілі і вимоги вандалів-терористів.

     

    Крім цього, в Києві тривають мирні протести під головним офісом державної лотереї МСЛ. Пікетувальники вимагають від власників компанії закрити всі ігрові зали аргументуючи цю вимогу боротьбою з фінансуванням терористичних організацій на Донбасі. Згідно з наявною у громадських активістів та учасників бойових дій інформації, один із власників компанії - російський бізнесмен Михайло Фрідман, перераховує прибуток від роботи ігрових залів МСЛ сепаратистським організаціям Донбасу. З їх слів, з зібраними фактами вони зверталися до правоохоронних органів, але ті не діють і тому діяти почали вони.