ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Виборці шоковані літньою активністю мисливців за булавою Президента

    05 мая 2024 воскресенье
    Аватар пользователя Admin 1

    1877.jpgУкраїнський виборець шокований від сплеску літньої активності мисливців за булавою. Юлія Тимошенко азартно окручує аграріїв, пояснюючи народу, що тільки вона в країні працює. Янукович і Ющенко женять синів, а останній ще й розкручує дві гучні справи про вбивство журналіста Гонгадзе і про своє отруєння в 2004 році.
    Однак найбільший скандал стався навколо Арсенія Яценюка, члени виборчого штабу якого зазнали нападу, а самого його назвали знахабнілим єврейчиком.

    У понеділок Фронт змін Арсенія Яценюка знову поскаржився на масові напади на свої агітаційні намети. У заяві організації сказано про те, що в неділю приблизно о 12.30 в Керчі невідомий напав на волонтерку Фронту змін і завдав їй тілесних ушкоджень. При цьому стверджується, що чоловік спершу грубо вилаяв волонтерку Наталію Кравцову, яка роздавала листівки, потім плюнув їй в обличчя. У той час до намету підійшла волонтерка Наталія Зайцева, яку він теж нецензурно вилаяв і вдарив кулаком в плече, внаслідок чого вона впала і зламала руку.

    Екс-спікер тільки на свої графічні зображення Арсеній. Врятувати країну, розвішані по всій країні витратив вже 2,5 млн гривень (312,5 тис. доларів), але в рейтингу далі 11% все одно не просунувся. А нещодавно великі міста країни заполонили агітатори Фронту змін, розбивши на вулицях похмурого кольору намети в стилі мілітарі. Але все одно клювало слабко. Не те що серія інцидентів. І головний - з мером Ужгорода, після якого Яценюка знову стали активно згадувати у ЗМІ.

    Нагадаємо, 6 серпня мер Ужгорода Сергій Ратушняк напав на волонтерку Фронту змін, 21-річну студентку Наталію Бутримко і завдав їй тілесних пошкодженьза те, що вона роздавала буклети.

    Сам же Ратушняк буквально порвав українські медіа, давши оцінку своїй недавній голосній заяві, в якій назвав Яценюка знахабнілим єврейчиком-масоном. «Я не розумію, в чому скандал! У всіх мовах їх національність позначається словом жид. Чому назвати жида жидом - це образа? Чому назвати єврея єврейчиком теж вважається образою? Не розумію », - сказав він в інтерв'ю журналу Публічні люди.

    «У чому антисемітизм? Я ж не проти єврейства, ви ж зрозумійте! Я ж простих євреїв хочу уберегти від погромів, які неминуче підуть за тим, що зараз половина країни голодна лягає спати, - продовжив він. - Я хочу врятувати простих євреїв від цього жидо-масонського лігвища, що при Кучмі набралось, а при Ющенку примножило свій капітал».

    Зі слів Ратушняка, зараз штаб Яценюка очолює зять Кучми - Пінчук, а фінансує ніхто інший, як Фірташ і Ющенко, і цей проект працює на примноження вкрадених у нас мільярдів». «Кого я образив? .. Хто не визнає талановитості єврейського народу? Але вибачте, і сволочизм окремих представників цього народу теж потрібно визнавати», - обурився мер Ужгорода.

    Коментуючи білборди Яценюка, він заявив, що вони йому не подобаються: «Як можна знайти привабливими білборди кольору екскрементів? Типу такий весь із себе, екстремальний. Він почав поливати мене брудом, але він не на того нарвався ... Я ж пройшов школу не таку як Яценюк, де він лизав, смоктав і за це отримував грошики. Я пройшов життєву школу, і своїми руками і головою все робив».

    Щодо інциденту з агітатором Фронту змін, мер Ужгорода заявив: «Це блюдолизі з каналів Пінчука та Фірташа казали, що я жорстоко побивши, зґвалтував, убивши ». «Кого? Цю стриптизерку, яка цілими днями позувала, яка кинулася на мене, обдряпала, вдарила мене мобільним телефоном по голові?»- обурюється Ратушняк, наполягаючи на тому, що дівчина перша його вдарила.

    А тим часом вулиці Києва, поряд з коричнево-зеленою рекламою Яценюка, наповнили білі щити без будь-яких зображень з написами: «Вони зневажають. ВОНА працює »,« Вони зраджують. ВОНА працює »,« Вони блокують. ВОНА працює ».

    Кияни навіть спочатку не зрозуміли, про кого мова. І тільки через кілька днів здогадалися! ..

    Юлія Тимошенко свою кампанію будує на виконанні нею без вихідних та відпусток програм з виведення країни з кризи. Постраждалі вкладники банківських депозитів отримують від неї не тільки обіцянки, але і частково гроші, пільговики - квартири. Ну а плакати Вона працює, сама Юлія Тимошенко вважає не політичною, а соціальною рекламою, необхідною для того, щоб підняти дух народу.

    У понеділок прем'єр-міністр України піднімала дух народу на полях Полтавської області. «Щонайменше 70 млн тонн зернових на рік - це та планка, яку Україна повинна брати», - сказала вона.

    При цьому Тимошенко зазначила, що тенденція до збільшення врожаїв зернових в останні роки дає приводи для оптимізму. Водночас, з її слів, проблемою залишається брак відповідних міжнародним стандартам елеваторів, здатних забезпечити зберігання зерна.

    Тим часом, у Президента Віктора Ющенка залишається кілька днів на те, щоб заветувати або підписати зміни до закону про вибори, прийняті парламентом 24 липня. І в БЮТ, і у Партії регіонів упевнені, що буде вето. Це підтверджують і соратники Ющенка.

    Прихильники Президента вважають, що закон дає можливість для фальсифікацій, так як дає змогу виборчкому включати виборців до списку в день виборів. Крім того, на думку депутата з пропрезидентської фракції За Україну! Андрія Парубія, прописана в ньому процедура оскарження результатів виборів (через Вищий адміністративний суд в дуже стислі строки) робить саме оскарження нереальним.

    Також максимально спрощено процес затвердження результатів: головуючий на засіданні ЦВК просто їх оголошує, і це стає офіційним проголошенням переможця, без необхідності публікації в Голосі України. «Президент ветує цей закон», - впевнений Парубій.

    До речі, останнім часом український Президент пачками накладає вето на законопроекти, затверджені Верховною Радою. У парламенті вже підрахували, що за весь час президентства Віктор Ющенко направив до Верховної Ради 229 законодавчих актів і застосував вето до ... 200.

    Політолог Віктор Небоженко в інтерв'ю газеті ВЗГЛЯД пояснив, що право вето - одне з найбільш сильних повноважень президента: «Інше питання, що у всіх цивілізованих країнах це право застосовується тільки в останню чергу. Але так як Віктор Ющенко за п'ять років розгубив всі політичні інструменти, він змушений застосовувати останній аргумент. Звідси таке високе відкидання законопроектів парламенту».

    А народний депутат з фракції Партії регіонів Михайло Чечетов в інтерв'ю газеті ВЗГЛЯД заявив, що, на його думку, Ющенку всюди ввижаються вороги, звідси і дух протиріччя усього, і всім:

    «Спочатку він зліпив образ ворога з Росії. Це закінчилося тим, що на сьогоднішній день українська економіка просіла в пучину кризи глибше за економіки всіх країн СНД. Відносини з РФ аукнулись нам великою інфляцією та підвищеними цінами на газ. Далі Віктор Ющенко зліпив собі ворога з Кабінету Міністрів. Але цього йому здалося мало, і він зліпив ворога з Верховної Ради. Саме тому він так часто використовує право вето. Тим самим Президент дає зрозуміти, що парламент і Кабмин просто не дотягують до його рівня. На його думку, правий тільки він».

    Зазначимо, що тактика протистояння не додає привабливості Ющенку, і його рейтинг на частку відсотка підняв тільки факт затримання Олексія Пукача - головного підозрюваного у вбивстві журналіста Гонгадзе.

    Втім, якщо до виборів імена замовників так і не будуть названі, від рейтингу Президента, який зараз дорівнює 4%, взагалі нічого не залишиться. Точно так само дратує людей тема отруєння Ющенка. Наприклад, в понеділок в український медіапростір була вкинуна чергова стаття з New Scientist. Мовляв, доброякісні новоутворення на обличчі Президента Віктора Ющенка врятували йому життя після того, як він був отруєний у 2004 році. Нібито, до такого висновку прийшли швейцарські лікарі, які лкували і спостерігали Ющенка, сказано в статті.

    При цьому дерматолог Жан Сора, який очолював команду лікарів Ющенка в Женеві, відмовився розкрити деталі лікування, зазначивши, що вони будуть висвітлені у доповіді, яку має бути опублікований в найближчому майбутньому.

    Чи варто після таких одкровень дивуватися, що навіть ті, хто в 2004 році щиро переживав за Віктора Андрійовича і співчував йому, нині дивуються, навіщо з отруєння влаштували мексиканський серіал, а головне, що називається «а чи був хлопчик?».

    Мабуть, тільки завдяки приїзду в Україну Патріарха Кирила виборці змогли по телевізору постійно бачити в натовпі прихожан потужну фігуру Віктора Федоровича Януковича. Підносячись над усіма, виглядав він як один з сек’юріті московського гостя.

    Голова Партії регіонів і раніше заходив до церкви, але його нинішня - чи не щоденна - присутність поруч з Кирилом протягом візиту російського священнослужителя породила чимало чуток і жартів. Наприклад, в Києві сміялися, що, мовляв, Януковича як магніт привертає не сам Патріарх, а його головний убір, натякаючи на юнацьку судимість українського політика за крадіжку шапок.

    Крім того, про Януковича згадали завдяки сімейному святу. Слідом за скромним весіллям сина Ющенка, одружився і молодший Янукович. Обидві весілля відбулися за правилами передвиборного піару: тихо, без шуму та пилу, але з гарними фотографіями, що вийшли згодом на перших шпальтах багатьох українських газет.

    Втім, Януковичу особливо напружуватися і не треба. Він залишається лідером президентських перегонів зі своїми 22% голосів. Хоча ще навесні його рейтинг був під 30.
    "Взгляд"