ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Звернення до Президента, Верховної Ради і Кабінету Міністрів.

    26 апреля 2024 пятница
    Аватар пользователя Палінкаш Іван Іванович

    Територіальні питання Закарпаття (Подкарпатської Русі), як і любих других територій унормовуються Міжнародними Договорами. Згідно Сен Жерменського і Трианонського Міжнародних Договорів Подкарпатська Русь має право входити в любі держави, виключно на правах АВТОНОМІЇ!!! Тому входження в Україну на правах області порушує Міжнародні Договори.
    Входження в Радянський Союз відбулося за підписання двох сторін всупереч Міжнародним Договорам підписаним 60 Євродержавами і США.
    Місцевий Референдум 1991 року унормовував юридичну колізію, автоматично набираючи силу Закону! Але Українська влада, при одинакових результатах референдумів у Криму і на Закарпатті - Криму надала АВТОНОМІЮ. В той час на нашій території владою порушені, не лише Міжнародні Договори, а і результати місцевого Референдуму, які автоматично набирали Законну силу!!!
    Тобто при приєднанні Подкарпаття влада України двічі порушила Законодавство: перший раз порушуючи два Міжнародні договори, згідно яких унормовується Міжнародний статус території, вдруге при нехтуванні результатів місцевого Референдуму 1991 року - результати якого автоматично набирали силу Закону і не потребували імплементації ВР України.
    На сьогоднішній день є термінова необхідність унормування Міжнародного статусу території Закарпаття та приведення в дію результатів місцевого Референдуму 1991 року, тому що де-юре Закарпаття має автономний статус, а де-факто ні.
    https://ua-reporter.com/news/blog/rezultati-referenduma-1991-roku
    http://www.pravda.com.ua/articles/2012/03/22/6960972/