ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Через махінації службовця бюджет м.Ужгород не дорахувався майже 5 млн.грн.

    27 мая 2024 понедельник
    28 переглядів

    Працівниками відділу Державної служби боротьби з еконмоічними злочинами в Закарпатській області викрито колишнього посадовця закритого акціонерного товариства, який у грудні минулого року склав фіктивні акти про начебто виконані роботи з реконструкції стадіону “Авангард” та водопровідних мереж у місті Ужгороді. На підставі останніх відділом капітального будівництва Ужгородської міської ради на рахунок вказаного ЗАТ було незаконно перераховано 4,9 млн. грн. бюджетних коштів. Як повідомили в Центрі громадських зв’язків МВС України, прокуратурою Закарпатської області порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст. 364 та ч. 2 ст. 366 КК України (зловживання владою або службовим становищем й службове підроблення), інформує "Форум".
    Ужгородський Остап Бендер провернув проти держави аферу на 200 тисяч гривень
    Закарпаття: Податківці-горяни назловживали більш ніж на 780 тисяч гривень
    На Закарпатті порушена кримінальна справа проти міліціонерів-аферистів
    Закарпаття: Голова сільради обібрав односельчан на 500 гривень кожного!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    тут керманичу і гаплик., плакала твоя посада мера

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Стадіон "Авангард", залізничний вокзал, кардіоцентр, інші об"єкти запущені упродовж останніх двох років, це місця де "закопано" маса грошей так званого відкату. Київські пани, які у 2003-2004рр направляли ці гроші у Закарпаття, робили це за умов, коли мало не третина їх мала повернутися "інвестору", а інакше не отримали б нічого. Той, хто хоча б один раз будував щось за державний кошт, знає: без "відкату" - жодної гривні не отримаєш! А коли суми в мілліонах ? "Дешевше" 10% віддати й будуватися, ніж битися "за правду" й не мати нічого роками. А взагалі- будь-яке будівництво - унікальний механізм для відмивання грошей. Хто б не керував областю: устиноїди, барвисті, рожеві чи ріостановці - усі вони крахобори. Навіть ментовський губернатор область дерибанив. Бо такі правила гри запроваджені "Київськими". А який прапор над ними: синьожовтий, помаранчевий чи блакитно-білий, уже не цікаво. Прапор, для них, це засіб.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Снайпер, добре пишеш, правдиво, наслухався десь, чи може й досвід маєш :)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Снайпер выразил мнение чиновника: это правда, что всеукраинские воры с помощью унитарности воруют по всей Украине. Им в регионах не нужны Гисемы, а жулики Погореловы и бандиты Ратушняки с командой рекетиров. Как звучит по радио в Ужгороде:Ратушняк(бандит) и команда (рекетиров) идёт во власть. Ужгородцы!Скоро с вас Ратушняк скальпы снимать будет, а Погорелов всё равно откупится за ворованные деньги.