ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дарья КОЛИБАБА: Я хочу спать и не хочу позировать!

    03 мая 2024 пятница
    39 переглядів

    Маленькой королеве красоты из Ужгорода всего пять лет. Но в ее стеклянной шкатулке для драгоценностей лежат уже три награды. Последнюю она положила туда всего пару дней назад - сразу по возвращении из бразильского города Куритиба, где состоялся традиционный международный конкурс Little-miss nations-2006 (Мини-мисс наций-2006). Дарья заняла на нем второе место в возрастной категории от 5 до 12 лет.

    Кроме короны Даше Колибабе в Бразилии подарили золотые сережки и цепочку с кулоном.
    Кроме короны Даше Колибабе в Бразилии подарили золотые сережки и цепочку с кулоном.

    Марыся и черт» для жюри

    Суточный перелет из Бразилии и разница во времени немного помешали нашему разговору: Даша засыпала на ходу, но при этом не забывала мило улыбаться. - В Бразилии было очень много девочек со всего мира. Мы подружились. Начну учить английский язык, а то нехорошо получилось: они меня не понимают, - в интонации мини-модели звучат обиженные нотки. - Но ничего, в жмурки мы все равно играли весело.

    - За что вторая лента?

    Даша задумывается, как правильно ответить, и ей на помощь приходит мама Оля. Она объясняет, что вторую ленту победительницы дочери вручили в номинации «Лучший национальный костюм». В итоге из семи призовых категорий украинка забрала две. - Знаете, какие первые слова сказала Дарья, когда ее сегодня будили? - говорит мама. - Я никуда больше не поеду, я хочу спать и не хочу позировать! Малышка устала. Так что мы пока серьезно не рассматриваем приглашения на конкурсы Мини-мисс мира и Вселенной в Турции и Греции. Ребенку нужен отдых.

    Татьяна Мешко ("КП" - Львов")
    Дарія Колібаба з Мукачева — віце-міні-міс світу!
    "Міні-міс України" — закарпатка Дарія Колібаба

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я згідна з Аналітиком у тому, що заздрість - саме та негативна людська риса, якої дуже варто позбутися. Хоча б тому, що заздрість починається з егоїстичного бажання бути найгарнішим, найрозумнішим і найспритнішим у всьому, спритнішим , ніж інші.Заздрість починається з хворобливої звички завжди порівнювати себе з другими, і якщо друга людина у чомусь краща , то це породжує образу на себе, ("він ліпший, як я,а це означає, що я гірший, я недостойний високої самооцінки.Зразу після уього виникає почуття досади, образи, а також виникає гнів і ненависть за те, що інша людина у чомусь краща. Така думка є інфантильною, вона розрушає особистість. Світ складається з багатьох дуже різних людей, і треба мати сміливість і мудрість признати, що кожна людина у чомусь ліпша, як ти, і, одночасно, ти теж маєш якусь таку позитивну особливість, яку не має ні одна з тих людей, яка живе поруч з тобою. Щастя, що приблизно половина людей у процесі життя позбавляється інфантильних рис особистості (а інша половина не змінює своєї думки). Не варто продовжувати дискусію у цьому напрямі. Кожний має свободу вибору у тому, яким йому бути.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хочу додати, що, крім гордості за нагороду і приємні спомини про таку подію в дитинстві, для Даші набагато важливіше вирости духовною, гармонійною особистістю, знайти собі творчу роботу, яка б приносила радість і їй, і людям. Бути здоровою, життєрадісною. Але переконатися в тому, що це сталося дійсно так, ми зможемо тільки через років 10-15. Дай Бог, щоби Даринка стала і у духовному плані такою ж привабливою, чутливою до проблем життя, до людського болю. Хочеться також, щоби, ставши дорослою, Даша була готова прийти на допомогу людям, якщо вони опинилася у біді і потребують допомоги.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та не з Ужгорода вона! А з МУКАЧЕВА!!!!:(

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нiяка вона не красуня- за грошi колiбаби ii туда витягли!Купили!!!
    Ганьба та й годi!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Месідж для Мукачівця: ти на себе у дзеркало подивись, "абізяна". Бразилія - це не наша ненька Україна; а дівчинка справді гарна і нічого дивного в її перемозі нема.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Які ж ви убогі люди... Замість того аби порадіти, що ця маленька мешканка Закарпаття, громадянка України, так прославила нашу країну - ви жалюгідно заздрите... Зупиніться, люди добрі. Подумайте, у що ви перетворюєтесь.