ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дарія Колібаба з Мукачева — віце-міні-міс світу!

    03 мая 2024 пятница
    54 переглядів

    У суботу в Бразилії завершився всесвітній конкурс „Міні-міс нації”. Україну на цьому престижному всесвітньому конкурсі представляла Дарія Колібаба із закарпатського Мукачева. І стала віце-міні-міс світу, повідомляє "Мукачево.net".

    Дівчинці ще немає й 6 років, але в травні ц.р., як уже інформував "UA-Reporter.com", Дарія вже виборола титул „Маленька міс України 2006” на Всеукраїнському конкурсі краси „Міні-міс України”, в якому змагалися 37 маленьких учасниць з усієї країни.

    Наша землячка Даринка завоювала ІІ-ге місце і право представляти Україну на всесвітньому конкурсі юних красунь. Як бачимо, недаремно. Маленка королева повертається до дому цьєї середи, де на неї з нетерпінням чекає родина.
    "Міні-міс України" — закарпатка Дарія Колібаба

    Визначено переможців V регіонального дитячого конкурсу "Міні-Міс, Міні-Містер та Міс Тінейджер Закарпаття’2006"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Фельбаба как видно дурачек и ничего в этой жизни не добился... и не добьется.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дурiя кульбаба- бiсове насiння балогiвського холуя колiбаби!Хай буде заклятаi навiки на муки i тяжку смерть!!!Амiнь!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я розумію і відчуваю, прочитавши Вашу схвильовану і емоційну репліку, що ви дуже переживаєте, прочитавши це повідомлення про право саме даної дівчинки представляти країну на всесвітньому конкурсі юних красунь. Можливо цією реплікою Ви хотіли якось виразити, що дана людина з прізвищем Колібаба визиває у Вас якісь негативні емоції. Можливо, що Ви дуже образилися за щось саме на цю людину. Можливо, що Ви вважаєте, що на конкурсі юних красунь світу Україну мала би представляти Ваша дитина або дитина Ваших родичів чи знайомих?
    Реагуйте на те, що відбувається навколо Вас трохи спокійніше, менш емоційно, тому що речі і події є не такими самі по собі, якими вони об'єктивно виглядають, а такими, якими ми їх оцінюємо і як до них відносимося. Крім того, можливо, що саме зараз і з цієї відстані, під цим кутом зору даний факт про участь саме даної дівчинки у конкурсі юних красунь світу видиться Вам саме так. Але через 50-80-100 років саме цей факт Вам особисто (та і усім тим, хто буде жити у той час) буде видітися з іншого місця і з іншого часу зовсім інакшим, і буде мати для Вас особисто уже зовсім інше значення, і Ви будете його оцінювати зовсім по-іншому. Хороші думки і хороші побажання повертаються до свого джерела з привіском хороших думок і побажань. А негативні думки і побажання, породжують навкруг себе ще більше негативних думок і побажань, і вертаються до його господаря з хорошим привіском негативу. Таким чином, тільки від нас самих залежить, чого саме у світі стає більше, чи добра, чи зла. Важливо знати, що кожна людина діє і говорить з першочерговим наміром, що зі сказаного або зробленого нею у світі стане більше добра. Але ще важливіше знати, що тільки від добрих намірів і добрих слів та діянь у світі стає більше добра.
    Всі люди у світі дуже різні. І було би помилкою, щоби усі люди були такими, якими Ви хотіли би іх бачити, і було би помилкою, щоби Ви були таким, яким Вас хотіли бачити інші люди. Це неможливо. Кожну людину треба приймати такою, якою вона є. З усіма її недоліками і позитивними рисами. Дитина - чия би вона не була донька, є усього лише дитиною. Якою стане кожна дитина, яка живе поряд з Вами, коли вона виросте, залежить і від нас з Вами, від того, що ми будемо випромінювати у її бік, любов, чи ненависть.
    Нехай кожна дитина на світі буде щаслива і вільна від ненависті тих людей, які їй бажають зла. Тому і усім дітям, і Даринці особисто я бажаю, щоби всі труднощі і зло у її житті були подолані і перетворилися у добро, щастя і щасливу долю.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як це огидно і низько бажати таке зло невинній ні в чому дитині! Вона не має нести відповідальності за вчинки своіх батьків! А той хто написав такі страшні рядки нехай розкаєння попросить у Бога і забере своі слова назад!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хай справедливо скарае Бог автора цих довгих антихристових прострiкування. Не слiд використовувати невинне дитя для реклами свого ганебного призвiська.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вірно, вірно думаєте. Тому висновок такий:
    1.Не поминай ім'я Господа всує.
    2. Яким судом судите других, таким і Вас будуть судити.
    3. Не судіть, і несудимі будете.
    А взагалі, уявіть собі, як це цікаво, що кожна людина , яка живе на землі, має можливість, свободу і вибір тлумачити любе написане, прочитане і сказане слово слово любої іншої людини як у позитивному, так і у негативному смислі.
    І як це чудово придумано Творцем! Бо як не намагатиметься хтось замаскувати свої злобні і гнівні думки, слово розкриє істинну думку і істинні наміри.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    я була на цьому конкурсі,ця дівчинка не була сама гарна і сама перша,просто її батьки мали можливості і звязки,там все було куплено.Ще до закінчення конкурсу її мама знала ,що вона вийграє.Уже тоді вона приміряла свій славнозвісний національний костюм

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я була на конкурсі, і бачила всіх і все.І знаєте мала справді достойна цього титулу.А щодо її батьків не знаю, але Фельбаба - КОЗЕЛ