ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Економлять на... радості, або Післяноворічні роздуми

    06 мая 2024 понедельник
    33 переглядів

    Ось і подякували ми 2005-му та розпочали новий, 2006-й рік. Кожен святкував цю подію, як міг. У закарпатському Чопі, до прикладу, тричі гриміла піротехнічна канонада. Перший, коли Новий рік зустрічали в Росії, другий – коли до населення з привітанням звернувся Віктор Ющенко, і третій – за місцевим часом. Творилося щось неймовірне. Від феєрверків було видно, як вдень. А гупало так, що здавалося – розпочалися воєнні дії...На жаль, гнітюче враження цьогоріч від міської ялинки, яка за колишніх часів дивувала і своїми поважними розмірами, і справді святковим вбранням. Сяяла вогнями на радість і місцевим мешканцям, і гостям Чопа. Нині ж зелена красуня більше нагадує Попелюшку. Кілька коробок з-під взуття, обгорнутих кольоровим папером, так-сяк почеплених гірлянд – ось і весь „прикид”. А довершує всю цю „святковість” перекошена огорожа навколо ялинки.

    Чула, як одна бабуся намагалася пояснити своїй онучці, чому лісова гостя така убога. Мовляв, у міськвиконкомі нема грошей, аби придбати гарні іграшки для неї. Ото й одягли, в що могли.

    - Бабусю! – вигукнула мала. – У мене вдома 10 гарних коробок з-під новорічних подарунків. Я попрошу маму, аби віддала їх дяді меру. Скажу своїм подругам, аби й вони чимось поділилися. Аби ялинка у наступному році була красивою-красивою. Такою, як у казці!...

    Надія Маїк.
    Свята, яких чекають усі...
    Закарпатье: В Чопе откроют пункт временного содержания нелегалов на 70 человек?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору