ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Екс-губернатора , керівника обласної організації СДПУ(о) Івана Різака заарештовано?

    26 апреля 2024 пятница
    67 переглядів

    Колишнього губернатора Закарпатської обласної державної адміністрації, керівника обласної організації СДПУ(о) Івана Різака затримали за обвинуваченням у доведенні до самогубства ректора Ужгородського національного університету Володимира Сливки

    Керівник обласної організації СДПУ(о) Іван Різак
    Керівник обласної організації СДПУ(о) Іван Різак

    „Різака затримано в порядку статті 115 за підозрою у доведенні до самогубства ректора Ужгородського університету Володимира Сливки”, - сказала речник облпрокуратури Закарпаття.

    За її словами, вдень Різак перебував на допиті в прокуратурі. Чи будуть вимагати для нього обрати такий запобіжний захід, як арешт, у прес-службі прокуратури поки не знають.

    Професор, депутат Закарпатської облради, ректор Ужгородського національного університету Володимир Сливка раптово помер 24 травня 2004 року. Відповідно до версії прокуратури, він покінчив із собою. Водночас відомо, що смерть наступила внаслідок численних ножових порізів рук, живота і ножового проникнення в серце.

    proUA.com
    Іван Різак: "Призначення на ключові посади представників бізнесу у поєднанні із оголошенням боротьби із корупцією є створенням плацдарму для завтрашньої розправи над політичними опонентами"
    Нова стара влада Закарпаття
    Голова Закарпатської ОДА написав заяву про відставку
    Різак заявляє, що його життю загрожує небезпека (оновлено)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору