ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ФК “Закарпаття” готується до наступного сезону

    27 апреля 2024 суббота
    77 переглядів

    Футбольний клуб “Закарпаття” успішно завершив сезон у вищій лізі, і гравці зараз перебувають у відпустці. Сьогодні в Ужгороді відбулася зустріч голови ОДА Івана Різака з керівництвом ФК “Закарпаття”, в ході якої йшлося про те, з якими проблемами зіткнулися футболісти під завершення сезону і як проходить в команді підготовка до наступного сезону.

    На Закарпатті футбол – безперечно, найпопулярніший вид спорту. Ним займається понад 19 тисяч чоловік. Важливо, що свого розвитку ця гра набула на всіх рівнях – і аматорському, і професійному. Попри деякі проблеми, футбольний клуб “Закарпаття” цьогоріч довів своє право перебувати у вищій лізі. Це сильна команда майстрів, яка виграє у титулованих суперників. Після новорічно-різдвяних канікул вже 7 січня команда приступить до тренувань.

    Як зазначив віце-президент ФК “Закарпаття” Мирослав Щербей, іміджу команді додав той факт, що у відпустку гравці пішли, отримавши повний розрахунок за матчі. Така ситуація тільки в п’ятьох клубах України, і зараз до “Закарпаття” почали проявляти посилену увагу сильні гравці з інших команд. Тим більше, що й умови для тренувань після реконструкції стадіону “Авангард” хороші. Це важливо, підкреслив керівник області, оскільки команді не завадить притік свіжих сил. В цьому контексті ще більшу увагу слід приділяти футбольному ліцею – там ростуть майбутні зірки закарпатського футболу.
    ОСК "Закарпаття": хлопці тренуються вдома
    Уроки футболу запроваджені у 449-тьох із 520-ти закарпатських шкіл

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору