ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Фракція "Нашої України" Ужгородської міськради вимагає від ратушняківської газети "РІО" 33 копійки відшкодування морального збитку

    21 мая 2024 вторник
    33 переглядів

    Фракція "Нашої України" Ужгородської міськради звернулася до суду з позовом про образу честі і гідності до обласної газети «РІО». Приводом для претензій стала стаття, надрукована виданням, де депутатів фракції названо "балогівськими братками», що увійшли до земельної комісії міськради, аби «займатися розкраданням землі", повідомив депутат-"нашоукраїнець" Олег Диба.
    За образу обранці жадають від видання 33 копійки відшкодування морального збитку.Олег Диба також повідомив, що і він особисто як депутат міськради звернувся в суд на міського голову Сергія Ратушняка, інформує "ЗІК". "Поведінка мера не вкладається в межі жодного здорового глузду. На минулій сесії він узагалі перейшов на "ти" з депутатами. Будь-яке заперечення або просте питання з боку опозиції просто ігнорується. На мій запит як депутата документально аргументувати необхідність виділення земельної ділянки приватному підприємцеві мер відповів відмовою, тим самим порушивши закон і мої права", – зазначив депутат. Подібні судові претензії мерові пред'явили ще двоє представників опозиції.

    За його словами, в Ужгородській міськраді склалася більшість, до якої увійшли фракції Партії регіонів, Блоку Юлії Тимошенко і "Народна", що забезпечує мерові підтримку у 26 голосів. В опозиції опинилися члени фракції СПУ, "Нашої України" і партії "Пора".

    ***

    Газета «РІО» вважається належною міському голові Ужгорода Сергію Ратушнякові. Видання повністю підтримує політику міського голови.
    Ужгород: Більшість земельних питань сесії міськради не розглядались, так як мер Ратушняк знав, що це закінчиться скандалом
    Ужгород: Роздача земель по-ратушняківськи!
    Ужгородський мер Ратушняк "благає" депутатів про підвищення власної заробітної плати — з 2-х до 7-ми тисяч гривень!
    В Ужгороді пам’ятник Кобзаря хочуть поставити на місці, де стояв ...Ленін!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А кто там с этих трех пройдох ищет справедливости? Вор и мошенник Цап, который неизвестно как "оборанжился"? Известный компетентным органам контрабандист Равлик? Или "барвовский" придворный шизофреник на зарплате Дыба? И что неправильного сказал мер? Что они "балогівські братки"! Или что "увійшли до земельної комісії міськради, аби «займатися розкраданням землі"!? Все сходится. На что обиделись братки???

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    вова
    03.10.06 (15:52)- та є такий депутат міської ради,який ще не так давно хітався інформаційним рупором ОДА. Так він всюди, де тільки можна тикає посвідчення радника голови ОДА Віктора Балоги. І не біда, що Балога вже майже рік не працює в ОДА...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пора прекращать этот поток грязи. Правильно сделали. И 33 копейки - это супер

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А что? ими разве не из Мукачева управляют? и что они разве не землю делят?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рату давно вже треба було "приструнити" — розійшовся, спину нема!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А що РІО неправильно написала? І проякі поральні збитки йдеться, якщо там мораллю і не пахне? Тої моралі вистачає хіба що гаішникам показувати посвідчення радника губернатора Балоги...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Стекр, уточни, пожалуйста, на счет радныка... А то муть какая-то

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В цього колишнього інформаційниого рупора з машиною дружина. Крім цього є податківці, які не мають права навіть запхати нісв акваріум. Можна і далі продовжувати...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вы смешны в своей ненависти ко всему нератовскому. Если с самим Дыбой не получилось, так теперь жена виновата. Это что ж получается: в то время, как он ходит пешком, она с его ксивой ездит? А дети его малолетние этой же ксивой гаишникам под нос не тычут, когда играют со своими машинками?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не понимаю, почему судитесь на 33 копейки? Понятно, что это символическая сумма и дело не в деньгах, а в восстановлении правды. Но с другой стороны, разве Вам не нужны деньги: для партии, для организации разных акций, для помощи бедным, детям и т.д.? Например, для организации акции бойкота продукции и услуг, которые поставляют коррумпированные чиновники. Я уже объясняла Вам раньше, что надо устроить акции бойкота: например бойкотировать минеральную воду, выпускаемую мэром Ратушняком, то есть не покупать ее и таким образом не поддерживать его экономически. Если помните то раньше я Вам объясняла, почему важно не покупать подобную продукцию (смотрите в предыдущих комментариях, не хочу повторяться). Кроме того, подав иск на солидную сумму, вы можете использовать это как пиар для своего имиджа: например сказав что выигранная сумма пойдет на благотворительные или подобные цели. В общем-то, ведь выиграть 33 копейки или солидную сумму – это та же тяжелая работа по доказательству своей правоты в суде. Тогда почему не выиграть больше? МАРИЯ ВЕЛИКАЯ – ДОКТОР ДЕМОКРАТИИ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ложь. Все журналисты знают, что Дыба передвигается по городу пешком и, даже, не имеет прав на вождение автомобиля. И в ОГА работал не на зарплате, а на общественных началах. А вот насчёт "братков" и "розкрадання земли", так пускай Петя Гойс это в суде и подтверждает.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Петром в самом деле порой далеко заносит... Или он уже забыл про три дня в изоляторе? Надо быть объективным журналистом, и прекратить чернуху и обзывательства. 33 копейки поделом.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ха-ха-ха... 33 копійки... Тепер не можна заявити, що душиться "демократична" преса.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Паша, а взападло свої гадості під власним іменем опублікувати в тому ж РІО? Ото був би герой і борець "з мафією і шизофренією"! "З миру по нитці - бідному сорочка": отак, дивись, по 33 копійки з кожної паскуді хлопці з НУ фінансово забезпечили б розвиток своєї партії. Проблема лише в тому, що таких, як ти, в Ужгороді не багато. Тому багато не заробиш. Та й ти, схоже, герой лиш тоді, коли гавкаєш з Ратиної задниці

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В конце статьи вы говорите что у Ратушняка 26 голосов: "в Ужгородській міськраді склалася більшість, до якої увійшли фракції Партії регіонів, Блоку Юлії Тимошенко і "Народна", що забезпечує мерові підтримку у 26 голосів".
    Вы уверены в цифре 26 ? Мне стало известно что в горсовет входят БЮТ (17 голосов) Народная (8 голосов) и Регионы (6 голосов). Вместе это 31 голос + 1 голос мэра.
    Проверьте факты. Нельзя так ошибаться! В данном случае с мэрией это очень существенная разница: 26 и 31+1.