ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Губернатор Закарпаття Олег Гаваші стверджує, що документу про позбавлення його квартири в Ужгороді нема

    06 мая 2024 понедельник
    39 переглядів

    Сьогодні на прес-конференції в Ужгороді голова Закарпатської облддержадміністрації Олег Гаваші сказав, що документу, який би засвідчував рішення виконкому Ужгородської міськради щодо скасування дозволу на приватизацію ним службової квартири в Ужгороді нема.

    Голова Закарпатської облдержадміністрації Олег ГАВАШІ.
    Голова Закарпатської облдержадміністрації Олег ГАВАШІ.

    Олег Гаваші також додав, що саме з цієї причини навіть не може його оскаржити.

    «Ратушняк (мер Ужгорода - ред.) особисто вручав мені свідоцтво про приватизацію, — сказав Гаваші. — Що змінилося — не розумію. Можливо, це спроба мера відволікти увагу городян від проблем міста, від того, що будинки відключені від тепла, що місто потопає у смітті та інших».

    «Ніяких відповідей не буде, ніякої боротьби не буде», — наголосив губернатор.

    Квартира, про яку йдеться, за словами губернатора, має кухню 7 м кв. та загальну площу 42 м кв. «Якщо Ратушняк хоче запропонувати мені більше помешкання — я не проти», — зазначив голова ОДА, повідомляє ЗІК.

    ***

    Речник міського голови Ужгорода Олег Подебрій, на засіданні виконкому Ужгордськогої міської ради 28 березня було ухвалено рішення скасувати дозвіл на приватизацію службової квартири голови Закарпатської ОДА Олега Гаваші в Ужгороді.

    Рішення було прийнято в зв’язку з тим, що нинішній губернатор вже отримав колись аналогічне житло в м.Мукачево. Зі слів Подебрія, раніше губернатор ввів в оману попереднє засідання виконкому, подавши неправдиві відомості про відсутність у нього житла.
    Ужгородська влада відмовила голові Закарпатської ОДА Олегу Гаваші в приватизації службової квартири!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору