ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Хрещений батько" сицилійської мафії прооперований в Мілані

    23 июня 2024 воскресенье
    33 переглядів

    Заарештований 2006 року "хрещений батько" сицилійської мафії Бернардо Провенцано (Bernardo Provenzano) прооперований в лікарні San Paolo в Мілані на злоякісній пухлині щитовидної залози, пише в четвер, 18 жовтня, газета Repubblica.

    "хрещений батько" сицилійської мафії Бернардо ПРОВЕНЦАНО (Bernardo Provenzano).

    За відомостями видання, передбачається, що в кінці цього тижня Провенцано повернеться до в'язниці з лікарні, де за ним спостерігають близько 30 агентів поліції.

    Провенцано, що ховався від правосуддя з 1963 року, затримали в квітні 2006 року на покинутій фермі, на одному з хуторів недалеко від сицилійського міста Карлеоне. Він не чинив опору при арешті.

    Італійські правоохоронні органи вважають, що Провенцано несе відповідальність за більшість вбивств, здійснених за рішенням так званої "комісії" мафіозного клану "Коза Ностра".

    Провенцано, засуджений на 12 довічних термінів, тримається у в'язниці в суворій ізоляції, під цілодобовим спостереженням відеокамер і поліцейських. У його камері немає телевізора, їжу йому готують окремо від усіх. Зовні він спокійний і зберігає мовчання, пише rian.ru.
    У Чехії заарештували лідера "луганської бригади" Миколюка-"Пашу". Залишились "працювати" банди "ужгородська", "мукачівська", "іршавська", "львівська" та "київська"
    Іван Попович: У кафе на Сицилії ми вечеряли із справжнісінькими мафіозо!
    Албано-італо-закарпатська автомафія викрадала в Європі престижні іномарки

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору