ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Є перший закарпатський супутниковий телеканал!

    03 мая 2024 пятница
    30 переглядів

    Днями в Закарпатті сталася подія яка, можливо, предендує на своє місце в історії. Вперше закарпатський телевізійний канал вийшов на супутникове розповсюдження своєї програми. Саме канал „Тиса-1” відтепер транслюється шведською компанією Nordic Satellite AB.

    Тим, хто хоче приймати цю програму на свою домашню „параболу” повідомляємо параметри прийому: супутник Сіріус 5Е, Freq. 12671, pol. H, SR 2893, FEC 7/8. Та головним шляхом „Тиси” до екранів закарпатців мають стати телевізійні кабельні мережі області, аудиторія яких щомісяця відчутно зростає. Вони, за умовами виданих їм ліцензій, мають включити обласне телебачення до своїх базових пакетів. Саме на це розрахована прийнята в області програма розбудови телерадіомережі, повідомив заступник генерального директора Закарпатської обласної державної телерадіокомпанії О.Герешко.

    Будувати безліч локальних телевізійних передавачів та релейних ліній у гірських умовах дуже дорого і недоцільно. Тому „Тиса-1” першою серед українських обласних державних телерадіокомпаній отримала ліцензію на супутникове розповсюдження та побудовала up-link (космічний порт телезв’язку).

    Крім телевізійної програми через супутник незабаром транслюватиметься ще і радіо „Тиса FM”.

    Зараз на "Сіріусі" "Тисою" у тестовому режимі транслюються відеофільми про Закарпаття, а вже наприкінці вересня розпочнеться повноцінне мовлення. Отже, закарпатське обласне телебачення з 1-го вересня вже можна дивитися по всій території України, а також за її межами від Португалії на заході до Уралу на сході, від Ізраїлю на півдні до Гренландії на півночі. Але головне те, що нарешті вирішено дуже складне питання – 100-відсоткове покриття місцевою телепрограмою всієї території області.
    Закарпатське телебачення транслюватимуть через супутник
    Закарпатці з цього металевого яйця виходять прямо в …космос!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цікаво, а які програми транслюватимуть. Кадри старі залишилися, які нічого не вміють робити. Професійні шапки відсутні, нові проекти теж. Ранкові програми у жахливому стані, ведучі безграмотні. Ранок на "Тисі" це просто жах. Ведуча Єремеєва, даруйте за відвертість несе таку "охінею", що вянуть вуха.