ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Інвестори прийдуть в Ужгород тільки під ім’я відомої в Європі людини

    23 июня 2024 воскресенье
    36 переглядів

    На зустріч із виборцями обласного центру Закарпаття, що відбулася в Ужгородській ЗОШ №4, прийшли кандидат у депутати Ужгородської міської ради від Соціалістичної партії України, уповноважена особа фракції СПУ в Ужгородській міській раді Олександр Доктор, довірена особа кандидата на посаду Ужгородського міського голови Володимира Гісема Валентина Пароконна та помічник В.Гісема Михайло Давиденко. Розмова була дуже жвавою і невимушеною, і точилася, здебільшого, довкола запитань виборців, що торкались найболючіших проблем. Це було і питання „дітей війни”, яке, нарешті, кілька тижнів тому зрушилося з мертвої точки завдяки його лобіюванню фракцією соціалістів у Верховній Раді, і проблема ЖРЕРів, які просто необхідно реформувати, створюючи професійні ремонтні бюро та кондомініуми, питання закриття громадської лазні та проблема нічного вуличного освітлення, чи, вірніше, його відсутності – все це і трохи більше дуже непокоїло всіх, хто зібрався того вечора.

    Одним із основних недоліків нової системи голосування за партійними списками Олександр Доктор назвав той факт, що тепер депутати не відповідатимуть за якийсь району міста, але фракція Соціалістичної партії в Ужгородській міській раді за кожним своїм кандидатом все ж закріпила виборчі округи, аби мешканцям було до кого звертатися зі своїми проблемами.

    - І той депутат, - сказав Олександр Доктор, - який у майбутньому не виконуватиме взятих на себе зобов’язань, і не сприятиме у виконанні тих 10 кроків, які відстоюватимуть соціалісти, негайно за це поплатиться. Як секретар міському СПУ особисто ініціюватиму його відкликання з депутатської фракції.

    Стосовно майбутнього мера Ужгорода, то тут секретар бюджетної комісії Ужгородської міської ради аргументував свій вибір присутнім так:

    - Проблема бюджету міста в тому, що не вистачає грошей на вирішення всіх проблем, які із року в рік накоплюються. Податкова база дуже обмежена, і врятувати Ужгород можуть тільки інвестиції та розвиток промисловості. А інвестори прийдуть у місто тільки опираючись на ім’я та слово чесної та знаної людини, якою є Володимир Гісем. Його знають в Закарпатті, Україні, у Європі, він не судимий, не кар’єрист. Він гуртує довкола себе розумних людей.

    Цікаве і активне спілкування шкода переривати, але пізня година розігнала присутніх по домівках. Збираючись, один дідок переконував іншого угорською мовою: „Я вірю Гісему” („вірю” – угор. „hiszem”).
    Володимир Гісем: Лише спільними зусиллями можна навести лад в Ужгороді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Это Гисем известен в Европе?! Не смешите меня! Вор должен сидеть в тюрьме!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    До сих пір тайна, чому прокуратура відкрила справу проти Гісема, а два спец курєри Луценко+жінка міністр приїхали "справу" закрити. На крючкові Гісем сидить і не буде кращим за Пагарелова.