ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Іван Гецянин: Масове автономне опалення – не панацея, а безгосподарність!

    28 июня 2024 пятница
    29 переглядів

    Начальник ГУ МНС України в Закарпатській області Іван Гецянин вважає, що хаотична децентралізація системи опалення та масове встановлення ужгородцями автономних обігрівачів — це не панацея, а швидше результат безгосподарності.

    Іван ГЕЦЯНИН.
    Іван ГЕЦЯНИН.

    «Хто з нас встановлював би собі автономне опалення, якби нормальним чином працювало централізоване? Ніхто. Отож бо», — коментує І. Гецянин. Він також нагадав, що майже всі багатоповерхівки будувалися як будинки, де з газового обладнання буде тільки газова плита. І пропускна можливість газової мережі в будинку розрахована саме на певну кількість газових плит, а не плит з котлами.

    Однією з головних проблем Ужгорода Іван Гецянин вважає проблему зношеності основних фондів житлово-комунального господарства. За його словами, закарпатські рятувальники готуються до зими як до найважчого періоду, повідомили в Центрі пропаганди головного управління МНС в Закарпатській області.

    Довідка ЗІКу.

    Згідно з офіційними даними, цьогоріч в Ужгороді трохи більше тисячі мешканців отримали дозволи на встановлення автономного опалення. Міська влада проголосила курс на автономізацію опалення мешканців обласного центру Закарпаття. Тим, хто не в змозі оплатити встановлення котла, міська влада обіцяє допомогти фінансово, аби можна було увесь будинок відключити від централізованого опалення.

    Іван ГЕЦЯНИН, начальник ГУ МНС України в Закарпатській області: "Саме зношеність основних фондів може призвести до надзвичайних ситуацій техногенного характеру"
    В Ужгороді з боржниками за комунальні послуги борються по-новому!
    Мер Ужгорода Ратушняк хоче продати котельні і продовжує обіцяти появу тепла найближчим часом
    Квартиру Пазуханичів влада Ужгорода насильно відключила від тепла

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    на западе давно отказались от квартирных котлов в многоэтажках-ото опасно.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    СОМ А шо робити?