ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Івано-Франківськ: Розгляд справи екс-губернатора Закарпаття Різака Апеляційний суд продовжить 7 грудня

    26 июня 2024 среда
    49 переглядів

    Апеляційний суд Івано-Франківської області продовжить розгляд кримінальної справи колишнього голови Закарпатської обласної державної адміністрації Івана Різака 7 грудня. Про це повідомили в канцелярії Апеляційного суду.

    21 листопада суд переніс на початок грудня слухання на прохання адвокатів, аби викликати на засідання додаткових свідків за епізодом справи, пов`язаним із звинуваченнями підсудного у доведенні до самогубства ректора Ужгородського університету Володимира Сливки. Суд прийняв рішення, що деякі свідки будуть доставлені до суду в примусовому порядку.

    ***

    Апеляційний суд Івано-Франківської області відновив засідання у справі І.Різака 25 жовтня.

    І.Різака, зокрема, обвинувачено у доведенні до самогубства ректора Ужгородського державного університету В.Сливки; зловживанні службовим становищем; отриманні хабара; користуванні мобільним телефоном за рахунок «Закарпаттяобленерго"; організації масових заворушень у Сваляві; незаконній видачі посвідчень радника губернатора трьом особам.

    І.Різака було затримано 13 травня 2005 року. 16 травня Ужгородський міський суд обрав запобіжним заходом відносно І.Різака арешт. 13 вересня його було звільнено з-під варти в Ужгородському СІЗО під заставу, повідомляє УНІАН.
    Сьогодні в Івано-Франківському апеляційному суді знову слухали справу Івана Різака
    Iван Різак: "Час припинити взаємознищення і потиснути одне одному руки"
    Івано-Франківськ: Суд над І.Різаком продовжиться 13 листопада
    Василь Мокану: "Я вважаю справу проти Івана Різака замовною"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Жителі Пудкарпатя, на прикладох Ванюшки Різака, Бадзя и много других видите, што Вас пудкарпатці чекає, кідь будете робити на українців споза Карпат, на кравчуків, медведчуків, тімошенків, ющенків, морозів итд. Не пудкарпатцям, в ділі губернаторів Колесникова, Кушнарева, Тихонова нич са нестало. Подля того тільки пудкарпатці-служебники можуть бyти винні. Інтересно прослiдіти, що станеся Балогові по презідентовані Ющенка. Історично, на лоялнусть к другим державам пудкарпатці и русини лем доплатили. Типирь є над сонце ясно, що вільна и соборна Україна не є цівілізованнов Європейсков державов. Є то держава Азіатська, без права, з традіціями козацького збойства, де усе бандюки пановали, панувуть, и будуть пановати. Житя людини на Україні не мало, не має и не буде мати ціну.