ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Карпатський словоблуд": Яким він буде у 2006 році?

    01 июля 2024 понедельник
    35 переглядів

    Цього року традиційний Міжнародний фестиваль народного гумору „Карпатський словоблуд-2006”, що проходить на Закарпатті, проходитиме в три етапи. Як повідомив його організатор і засновник Павло Чучка – перший етап почнеться 2 липня в селі Баранинці, де окрім традиційного гумору, ще буде проведено і міжнародний футбольний матч, куди з'їдуться діти України, Сербії, Словаччини.

    Другий етап буде виїздний, 29-30 липня, до партнерського села Гемерська Полома у Словаччині, де пройде гумористичний турнір-поєдинок між словацькими, угорськими та українськими талантами, який повинен в рамках світового чемпіонату з футболу завершитися відповідно футбольним матчем між гумористами.

    Третій етап пройде у „Деці у нотаря” у серпні, в храмовий день села Дравці, а ось тут на всіх буде чекати сюрприз, а про це згодом повідомлять організатори.
    В Ужгороді фінішував фестиваль гумору "Карпатський словоблуд"

    Ужгород. Переможцем гала-концерту Першого Міжнародного фестивалю гумору і сатири Карпатського Єврорегіону “Карпатський словоблуд-2004” став представник Словаччини Микола Горняк

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору