ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Литвин намагався застрелитися з пістолета генерала Кравченка!

    28 июня 2024 пятница
    27 переглядів

    Як повідомило інтернет-видання bratstvo.info, з достовірних джерел їм стало відомо, що діючий спікер Верховної Ради Володимир Литвин намагався покінчити життя самогубством у своєму кабінеті за допомогою пістолета.Щойно на телеекрані з'явилися цифри, які свідчили, що блок Литвина благополучно пролітає повз Верховну Раду, Литвин втратив над собою контроль, накричав на рідних, і замкнувся у себе в кабінеті. Де, як говорять близькі до нього люди, у Володимира Михайловича в одному з ящиків стола зберігається подарований йому покійним генералом Юрієм Кравченком пістолет Стєчкіна.

    Кредитори, що вклали в передвиборчу кампанію Литвина за неофіційними даними 300 000 000 доларів вимагають повернути витрачені умовні одиниці. Саме останній дзвінок одного зі спонсорів і переконлива пропозиція повернути гроші, змусили поміркованого спікера схопитися за пістолет і піти з життя, як личить офіцерові. Дружина кинулася до чоловіка, благаючи його не робити необдуманих вчинків. Після декількох невдалих суїцидальних рецидивів до Литвина викликали його особистого психіатра, що наколов збудженого Володимира Михайловича сильно діючими транквілізаторами.

    Природно, що повертати величезні кошти, вкладені в кампанію блоку Литвина самому спікерові нема звідки. Зараз від нього відвертаються партнери по партії, що належать до рангу фінансистів. У першу чергу це Ігор Єремєєв, на якого раніше спирався Литвин. Але партайгеноссе допомогти лідерові партії не в змозі - Єремєєв незадовго до виборів зарізав «курку, що несе золоті яйця» - НПК «Галичина». І ділитися залишками своїх мільйонів він з Володимиром Михайловичем не збирається. Незважаючи на партійну дисципліну.

    На даний момент Литвин перебуває у стані прострації і легкого душевного розладу, який переходить у маніакально-суїцидальний психоз, викликаний його ганебною поразкою на парламентських виборах, чим не на жарт спантеличує своїх рідних і близьких.

    Єдиною радістю і можливістю помозолити на прощання очі, стало рішення, яке на жилах протяг Литвин. Це - продовження парламентської сесії до кінця квітня. Литвин сподівається, що протягом місяця зможе вклинитися в процес створення Кабміну нового зразка, і навіть одержати міністерське крісло.

    БРАТСТВО
    Рату "коронували" на Ужгород...
    Ужгород: Політичне "перекотиполе" з БЮТівським сердечком на грудях...
    Ратушняк "кидає" Литвина!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А правда,що на Закарпатті виборча компанія блока ЛітвІна обійшлася Еремееву в 100 міліонів долларів,з яких кажуть зникло більше половини .......?