ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Министру Балоге пришлось по душе деление журналистов на «хвойд» и «повiй»

    26 июня 2024 среда
    62 переглядів

    В конце прошлой недели состоялась конференция закарпатской областной организации партии «Народный Союз Наша Украина». Из произнесенных речей участников стоило бы выделить выступление главы Свалявской райгосадминистрации, предложившего новую классификацию журналистов как представителей «второй древнейшей профессии».Как сообщает закарпатская газета «Трибуна», выступавший глава Свалявской райгосадминистрации Евгений Удворгели выразил раздражение репортерской когортой, которая хронически болеет необъективной подачей информации. Подобных писак чиновник разделил на две группы – журналисты-шлюхи («хвойды»), которые получают от своего занятия удовольствие, и журналисты-проститутки («повії»), получающие за свой труд деньги.

    Как отмечает газета, слушая заявление коллеги по партии, глава закарпатских «нашеукраинцев», министр чрезвычайных ситуаций Виктор Балога, которого участники конференции величали не иначе как «пан министр», зашелся хохотом, красноречиво посматривая в сторону присутствующих на мероприятии журналистов. Те, в свою очередь, ответили таким же громогласным смехом.

    "Обозреватель"

    Олександр Доктор: "Сильна команда – головна передумова успіху!"
    Закарпатські "нашоукраїнці" невдоволені керівництвом партії і наполягають на його переобранні
    Закарпаття: хто кого дурить?
    Все пізнається в порівнянні…

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чему здесь удивляться! Руководящие "низы" берут пример со своих верхов. Пример последних же просто заразителен. Чего стоит сам Президент Ющенко с его "мордой"...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ось цим і відрізняється провінційна журналістика, від столичної. Президентській "морді" журналісти дали гідну і сміливу відсіч. Може, десь на межі істерики, але відстояли честь і змусили вибачитися. А наші.... Хотілося би конкретніше знати, хто саме там був із журналістів і хто після цього всього хіхікав в такт хазяїну. А газеті "Трибуна" і її журналісту дякую за інформацію.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тим і відрізняється провінційна журналістика від професійної, що в таких жовтих газетках як Трибуна під замовлення "папи" тлумачать міміку,а не факти. Якщо,скажімо,Балога сміявся з політичної дурниці,висловленої Удворгелі, то чи означає це, що він підтримав суть сказаного? Зрештою, хоча мені як журналістові не подобається те, що сказав Удворгелі, спитайте в людей довкола, чи вони думають інакше? Для людей немає різниці, в такт якому саме хазяїнові хіхікають журналісти. Якщо та ж Трибуна хіхікає під Рату, то це навряд чи краще, коли хтось хіхікає під Балогу.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А якби Удворгелі сказав, що всі інваліди неповноцінні люди і Балога би при цьому сміявся (хай навіть з його політичної дурниці), то Ви би теж його захищали. За такі речі треба в "шию бити", а не сміятися. А про політичне спрямування "Трибуни" мова не йшла. Я її не читаю, тому не дуже розбираюся Ратина то преса чи ні. Цим самим Ви самі, може і несвідомо, підкреслили мою попередню думку. Бо вже за звичкою ділите "ко є ко". Провінційна журналістика цим і відрізняється, що навіть колеги гадять один одному, якщо у них різні газди. Прикро....і соромно....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Закарпатці: Якби...росли в роті гриби, то був би не рот,а цілий город.Професійна журналістика тим і відрізняється від служіння одному "папі", що не придумує того, чого не було,а потім не обсмоктує це придумане з політичною запопадливістю, як це відбулося у вашому випадку.Що стосується мене, то я не лох, а тому обов’язково цікавлюся, хто з журналістів на кого працює.І не просто за звичкою,а за професійною звичкою: це дає додаткову можливість отримати розуміння глибинних процесів і справжньої суті, а не просто гірке відчуття "лапші на вухах". Щодо "колег", яким гадять інші "колеги", то, очевидно, для вас ця тема є ближчою.З свого ж боку хочу вас поінформувати,що вміння тримати ручку в руках не відносить автоматично ту чи іншу людину до рангу моїх колег.Я формую коло своїх знайомих виключно за моральними якостями, а не за цеховим принципом.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Без коментарів....Ви, мабуть, таки справжній журналіст, якщо так "кваліфіковано" і "обгрунтовано" відповідаєте опоненту. Таке враження, що Ви спілкуєтеся сам із собою... Бо відповідаєте на те, чого з моїх вуст навіть не звучало і чим я навіть і гадки не мала Вам дорікнути. Мабуть, ви з тих, хто хіхікав. Відповідати більше не буду, бо все ж таки я читач, а не журналіст.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Закарпатці: Якщо "без коментарів", то для чого коментувати? Якщо в попередніх ваших коментарях було "якби", то в цьому -- суцільне "мабуть". Грунтувати свої висновки на фактах, а не на домислах -- це і є професіоналізм. Саме його зичу вам і газеті Трибуна,яку ви не читаєте...