ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На посту ДАІ "Нижні Ворота" податківці Закарпаття затримали вантажний "Мерседес" із 56-ма імпортними газовими водогрійними колонками і 1346 радіаторами

    18 июня 2024 вторник
    20 переглядів

    У рамках проведення операції "Профілактика", після отримання оперативної інформації, працівники податкової міліції ДПА Закарпатської області спільно з постовими дорожньо-патрульної служби на посту ДАІ "Нижні Ворота" оглянули вантажний автомобіль "Мерседес-Бенц", яким керував львів’янин Володимир К.

    В автомобілі знаходилися 56 газових водогрійних колонок "Ferroli Prometeo", 1346 радіаторів, орієнтовною ринковою вартістю близько 170 тисяч гривень. Відповідно до наданих водієм товарно-супровідних документів, цей вантаж був відправлений львівським товариством з обмеженою відповідальністю "І-Д" на адресу одного із суб’єктів підприємницької діяльності Ужгорода.

    У податківців викликало підозри те, що сертифікати якості на вантаж водій пред’явити не зміг, а в податковій накладній не було зазначено реквізитів покупця. До того ж, від будь-яких пояснень стосовно вантажу він відмовився.

    Тому автомобіль разом з вантажем затримано до вирішення питання відповідно до чинного законодавства, повідомляє офіційний сайт ДПА у Закарпатській області.
    Податкові надходження по Закарпатській області склали 973,3 млн. грн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору