ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті з’явився чотирнадцятий дитячий будинок сімейного типу

    16 июня 2024 воскресенье
    50 переглядів

    Ще четверо закарпатських сиріт віднайшли рідну домівку: У свою сім’ю їх прийняло молоде подружжя Кінчешів із села Тисобийкень, що на Виноградівщині.У Степана і Тімеї підростає 4-річний синок. Молода мама після закінчення УжНУ працювала вихователькою в дитбудинку, і рішення усиновити кількох своїх вихованців у неї серйозно визрівало. Допомагали реалізації задуму молодої сім’ї і благодійні організації, і влада. Будинок придбали і допомогли відремонтувати міжнародний благодійний фонд „Доркас” та реформатська церква. Виноградівська митниця подарувала сім’ї Кінчешів пральну машинку-автомат і газовий опалювальний котел.

    Як повідомили «UA-Reporter.com» у прес-службі Закарпатської облдержадміністрації, це вже чотирнадцятий дитячий будинок сімейного типу, відкритий в регіоні протягом минулого і з початку цього року. Крім того, в області створено ще 5 прийомних сімей. Всього батьківську любов і тепло рідного дому зможуть пізнати 112 діток. До слова, сім’я Кінчешів планує ближчим часом усиновити ще одну дитину.

    Сьогодні Закарпатська область серед лідерів в Україні щодо кількості створених дитбудинків сімейного типу. Протягом цього року в області планують відкрити ще щонайменше 10 дитбудинків сімейного типу.
    На Закарпаттi вiдкрито дитячий будинок сiмейного типу "Зернятко", де вихователями працюють монахинi
    Закарпаття та Крим порозумілися завдяки ...дітям
    Чучка не хоче, Дравці не можуть...
    Добра мама ужгородських дошкільнят

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору