ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нардеп Олександр КЕМЕНЯШ: Питання щодо коаліції між НУ та БЮТ в Закарпатській облраді краще ставити Івану Балозі

    28 июня 2024 пятница
    37 переглядів

    Народний депутат України, голова Закарпатської обласної організації партії «ВО»Батьківщина» Олександр Кеменяш заявив, що питання щодо стану перемовин між НУ та БЮТ по створенню коаліції в облраді краще ставити керівнику нашоукраїнців Іванові Балозі. «У нас було і є бажання мати спільні погляди (з НУ - ред.) Але треба розуміти, що фракція «Наша Україна « перебуває в юридичному союзі з фракцією Партії регіонів», — сказав він сьогодні, коментуючи ЗІКу, як ідуть перемовини поміж партіями стосовно створення коаліції в обласній раді.

    "У нас єдине питання до «Нашої України»: якщо досі діє угода про коаліцію з Партією регіонів , то про які спільні кроки можна говорити», — зазначив депутат.

    Раніше, 12 березня цього року керівник обласної організації партії «Наша Україна» Іван Балога у коментарі ЗІКу щодо дій стосовно утворення в місцевих радах коаліцій між НУ і БЮТ казав таке: «Я особисто дав доручення своїм колегам, і вони підготували план дій з нашої сторони. Я запропонував Андрію Сербайлу (керівник фракції БЮТ в Закарпатській облраді, — ред.), пану Кеменяшу (нардеп від БЮТ – ред.) сісти і обговорювати. Перед підписанням угоди у Києві можливості поставити всі точки над «і» не було, то от сьогодні ви бачите неузгодженість, але це аж ніяк не є небажанням працювати. Це є бажання працювати, просто ми все узгодимо і повірте, що на наступну сесію все буде нормально».

    ***

    В Закарпатській обласній раді діє широка коаліція за участі фракцій партій «НУ», Партії регіонів, СПУ, «Батьківщини»(представників якої було виключено з партії за приєднання до коаліції з ПР, — ЗІК.) та двох угорських партій. Не увійшли в більшість фракція Народної партії та БЮТ. Всього в обласній раді 90 депутатів.
    Закарпатський БЮТ "обезголовив" свою фракцію в Ужгородській міськраді за ..."земельні" голосування
    Звільнений "за власним бажанням" Павло Федака ...знову очолив Ужгородський міський осередок "Батьківщини"!
    Ужгородська "Батьківщина" залишилася "без голови"
    Пігулки від ілюзій, або Як "земельне" голосування скинуло маску опозиціонерів із облич БЮТівців в Ужгородській міській раді...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору