ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Наталка-Полтавка" відчинила двері Закарпатського українського музично-драматичного театру в його 62-му театральному сезоні

    30 июня 2024 воскресенье
    60 переглядів

    Наприкінці листопада Закарпатський український музично-драматичний театр розпочав 62 театральний сезон. До цього актори гастролювали містами України. Однак це не завадило на відкритті сезону представити на суд глядачів прем'єру — оперету на 2 дії «Наталка Полтавка» (за однойменним твором Івана Котляревського, музика М.Лисенка).

    Поставив оперету головний режисер театру Анатолій Філіпов.

    Для нашого театру це щось нове. Були комедії, драми, водевілі і тут тобі - оперета! Оригінально! Постановка вразила неперевершеним співом, професійною грою акторів, гарними декораціями і костюмами. Браво!

    Звичайно, хотілося б, щоб театр частіше дивував прем'єрами. Та зважаючи на те, що «головний храм» Мельпомени переживає не найкращі часи, спасибі й на цьому. Щонеділі у театрі відбуваються вистави. Приходьте, бо актор завжди чекає на глядача.

    Оксана Штефаньо, "Фест"
    Будівля Закарпатського українського драмтеатру як дірявий саркофаг видовищної культури...
    Закарпатський обласний державний російський драматичний театр у Мукачеві святкує своє 60-річчя
    Київський театр "Сузір’я" показав в Ужгороді виставу "Мне тесно в имени твоём" — про стосунки Сергія Єсеніна й Айседори Дункан

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бездарний режисер Анатолій Філіпов...і бездарні його студенти-аматори!!!Це колись був Театр,а тепер з таким режисером,як цей....це лише аматори, ледве лізають і відкривають рот на сцені!!Сором Закарпаттю,що немає нормальних режисерів!!!Зробіть шось ,поки цей театр повністю не загинув!! Міняйте режисерів негайно !!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Это действительно событие,если посмотреть ,что остались в театре одни энтузиасты или пришедшие студенты.