ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Недоторканих людей на Закарпатті не буде, обіцяє новий-"старий" начальник обласної міліції

    19 июня 2024 среда
    49 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді відбулася перша прес-конференція новопризначеного начальника УМВС в Закарпатській області Віталія Максимова. До речі, це вже третє "пришестя" Максимова на Закарпаття: перше було у 90-роки, коли обласне управління МВС очолював Геннадій Москаль, друге — у 2000 році (тоді Максимов уже сам очолював Закарпатське УМВС) і нині.

    Новий-
    Новий-"старий" начальник УМВС у Закарпатській області Віталій МАКСИМОВ.

    Як заявив новий начальник обласного УМВС, "міліція під керівництвом Максимова була, є і буде поза політикою", "недоторканих людей на Закарпатті не буде", як "не буде" і "жодних таємниць від преси".

    Пріоритетами для себе Віталій Максимов визначив кадрову політику, обліково-реєстраційну дисципліну (він обіцяє, що кожне "укриття фактів злочинів буде каратися дуже суворо"), "повернення обличчям" до основних міліцейських структур — зокрема оператвників та дільничних міліціонерів (щодо останніх, то, за словами Максимова, "кожен мешканець Закарпаття має знати свого дільничного"), посилення боротьби зі злочинами в лісовій галузі, контрабандою, у сфері ЗЕЗ,паливно-енергетичному комплексі).

    Віталій Максимов хоче відновити стаціонарні міліцейські пости в регіоні: на його думку, достаньо і "4-х, щоб практично закрити область", зокрема, від нелегалів, які прагнуть потрапити на Закарпаття, та від злочинців, які хлтіли б покинути межі гірського краю.

    Новий начальник обласного УМВС хоче також відновити "експрес-перевірку" міліцейських міськрайвідділів (по п’ятницях) у поєднанні з брифінгом для журналлістів та проведенням прийому місцевих мешканців.

    Щодо можлитвості кадрової "революції" в керівних рядах Закарпатського УМВС, то Віталій Максимов запевнив, що «ніхто не збирається рубати шашкою направо-наліво». За його словами, нині на посадах 80% молоді, яких він не пам’ятає з часу попередньої роботи в області. Він також сказав, що варто повернути на посади працівників, яких було звільнено. «Це не значить, що будуть повернуті всі. Але є необхідність повернути професіоналів, які були звільнені».

    Максимов запевнив, що кадрові призначення не торкнуться колишніх працівників міліції, так званих одіозних фігур, які проходили по карних справах (журналісти згадували сумновідомих панів Варцабу і Русина).

    Окрім того, кадрові зміни зачеплять і "когорту" заступників нового головного закарпатського міліціянта. За словами Максимова, щонайменше — "двох". Один із них — перший заступник начальника УМВС Михайло Туряниця, який "вже написав заяву на звільнення за власним бажанням".
    Замість Юрія Рахівського новим начальником УМВС України в Закарпатській області призначено Віталія Максимова
    Екс-начальник Закарпатського УМВС: "Бєзпрєдєл" у бізнесі породжує кримінальні "розбірки"
    Екс-начальник міліції Закарпаття: "Навіть не знаю, чия я людина"
    Экс-начальника Закарпатской милиции поставили руководить Львовской

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ОН, СЛУЧАЙНО, СЕЙЧАС НЕ КУМ БАЛОГИ? ЕСТЬ У МАКСА-БЕШЕНОГО ЕЩЁ СТАРЫЕ ГРЕШКИ!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Он кум Балоги, но посильнее козырь будет - что он кум МОСКАЛЯ!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Он ставленик Балоги. Прошу не убирать комментарий!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я думаю, що після цього відпрацювання області Максу і Балога не поможе. І байки що недоторканих не буде Макс нехай психіатру на прийомі розскаже.
    Про його велику боротьбу із злочинність по Лювову легенди ходять.