ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нідерландський токсиколог визначив, яким діоксином отруєно Ющенка

    05 мая 2024 воскресенье
    26 переглядів

    Директор амстердамської лабораторії "Біо Дітекшн Сістемз", професор токсикології довкілля Абрахам Браувер визначив, яким диоксином було отруєно кандидата у президенти України Віктор Ющенка.

    Цей диоксин називається 2,3,7,8-тетрахлородибензо-п-діоксин (2,3,7,8-Tetrachlorodibenzo-p-dioxine) або скорочено: 2,3,7,8-TCDD, повідомив нідерландський токсиколог у п'ятницю РІА "Новості".

    Результат отримано ним у четвер ввечері на підставі аналізу зразка крові Ющенка, що надійшов від директора віденської клініки "Рудольфінерхаус" професора Міхаеля Цимпфера.

    Андрій Мєдвєдєв, керівник центру "Діоксин" повідомив газета "Сегодня", що найбільш небезпечними є 17 діоксинів. А найотрутніший — 2,3,7,8 –ТХДД. Сумну популярність має жовтогарячий гербіцид

    2,4,5-Т, застосовуваний у В'єтнамі. Він був дуже забруднений диоксинами, тому військові і в місцеве населення отримали страшні наслідки. Тільки бактеріальні токсини ботуліна А, правцевий токсин, токсин дефтерії більш небезпечні. Однак серед диоксинов є і зовсім безпечні. Якоюсь мірою вони, звісно, теж токсичні, але організм може впоратися з ними, як і з іншою "хімією". //РІА "Новості"//ICTV

    Ющенко вирішив, що його таки отруїли у Сацюка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору