ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Олександр Мороз закликав не спекулювати на темі про статус воїнів УПА

    26 июня 2024 среда
    15 переглядів

    Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз закликає не спекулювати на темі про статус воїнів УПА, а вирішити це питання без поспіху, не включаючи до коаліційної угоди. Про це він сказав в інтерв'ю журналістам у вівторок, 9 травня, після покладання квітів до могили Невідомому солдату у парку Вічної слави у Києві.

    Олександр Мороз зауважив, що "не потрібно під умовою коаліції включати питання, які можуть розколоти суспільство".

    За його словами, не один раз в окремій розмові Президент висловлювався за те, що треба винести за дужки усі ті питання, які потребують додаткового вивчення і вирішення не в політичний, а прийнятний для суспільства спосіб.

    Олександр Мороз також нагадав, що у 1993 р. за його ініціативою створена урядова комісія, яка повинна дати історичну оцінку війні УПА. "Пройшло 12 років, а висновків цієї комісії досі не має. Тому, я гадаю, що потрібно запитати у тих людей, які одержують фінансування на роботу цієї комісії".

    Відповідаючи на запитання щодо створення "широкої коаліції", лідер СПУ відзначив, що за результатами соцопитувань, проведених СПУ, 49% громадян висловились за створення "помаранчевої" коаліції в складі БЮТ, НСНУ та СПУ, а біля 30% - за "широку коаліцію" з участю Партії Регіонів.

    "Очевидно, треба брати до уваги думку всіх громадян", - підкреслив О.Мороз, повідомляє прес-служба Соціалістичної партії України.
    Мороз дав сигнал регіонам
    Список депутатов Верховной Рады от Социалистической партии Украины

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору