ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Паводкова ситуація на Закарпатті "стабільна"?

    02 июля 2024 вторник
    28 переглядів

    Сьогодні в Ризі мiнiстр з питань надзвичайних ситуацiй Вiктор Балога в iнтерв'ю заявив, що станом на ранок п'ятницi в Українi немає техногенної ситуацiї, пов'язаної з паводками, i вважає, що пiк паводкiв у Захiднiй Європi вже минув, i найближчим часом ситуацiя стабiлiзується, передає "Інтерфакс-Україна"."Станом на ранок п'ятницi немає техногенної ситуацiї, навiть на рiвнi регiональному. Це свiдчить про одне: є стабiльна ситуацiя, як в Одеськiй областi в гирлi рiчки Дунай, так i у Львiвськiй областi, в Херсонськiй областi, в Закарпаттi та Прикарпаттi», – наголосив В.Балога.

    Вiн також зазначив, що фактично «спокiйно пройшло танення снiгу», i не було дощових опадiв вище за норму. «Я вважаю, що ситуацiя, пов'язана з пiдвищенням рiвня води в рiчках України знята. Це чудово, оскiльки якщо немає навiть регiонального рiвня (техногенної ситуацiї), то все нормально. Якщо говорити конкретнiше, то немає навiть мiсцевого рiвня», – сказав мiнiстр, пояснивши, що мiсцевий рiвень – це рiвень району, регiональний – рiвень областi, державний – рiвень МНС.

    Вiн також висловив упевненiсть, що Українi вже не загрожує можливiсть таких ситуацiй iз паводками, якi сталися в Захiднiй Європi. «Нi, це вже не загрожує. Ситуацiя, яка склалася на квiтень, травень – тут немає прогнозiв, якi свiдчили би про паводки», – сказав В.Балога, додавши: «Я вважаю, що паводки, якi вiдбулися в Захiднiй Європi, їх пiк уже також минув, i вже буквально протягом десяти днiв ситуацiя стабiлiзується i почнуться вiдновлювальнi роботи в Захiднiй Європi».
    Ужгород: "Государство должно мобилизовать на борьбу с паводком все ресурсы в Украине, в том числе и частные!"
    Чоп: Виктор Ющенко выразил неудовольствие состоянием водозащитной дамбы на р.Тиса
    Ющенко не понравилось, как тратят бюджетные деньги в Закарпатье

    Закарпатська Боржава вийшла з берегів, автотраси залиті повеневою водою

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору