ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Податкові міліціонери Закарпаття попередили 55 спроб необґрунтованого повернення ПДВ на суму понад 7,3 мільйона гривень

    05 мая 2024 воскресенье
    45 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді відбулася прес-конференція керівництва управління податкової міліції ДПА в Закарпатській області, на якій йшлося про підсумки роботи підрозділів податкової міліції краю з початку року

    Перед журналістами звітували перший заступник голови — начальник УПМ ДПА у Закарпатській області Іван Швед та заступник начальника УПМ — начальник слідчого відділу ДПА у Закарпатській області Валерій Рокітянський.

    За словами останнього впродовж І кварталу 2007 року ними виявлено 45 злочинів у сфері оподаткування, з яких 24 або 53, 3% — важкі або особливо важкі. По виявлених злочинах порушено 29 кримінальних справ. Найбільше їх виявлено у сфері обігу підакцизної продукції — 14, торгівлі — 10 та лісопромисловому комплексі — 9. В цілому по кримінальних справах що перебувають в провадженні збитки складають 7,9 мільйона гривень, з яких 3,3 млн. вже відшкодовано.

    Виявляються і спроби необґрунтованого повернення ПДВ. Так, за звітний період попереджено 55 таких фактів на суму понад 7,3 мільйона гривень.

    Припинено діяльність 24 підпільних цехів , в т.ч 10 — по нелегальному виробництву алкогольної продукції. З підпільних цехів вилучено незаконно виготовленої продукції та устаткування на суму 900 тисяч гривень, повідомляє ЗІА "Простір".
    "Бюджет-фінти" по-закарпатськи
    Закарпатські податківці підбили підсумки роботи у 2006 році
    СЕЗ "Закарпаття": Ключ до серця інвестора
    Підприємці із закарпатського Барвінка "загралися" майже на мільйон гривень

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору