ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ратушняк «отыгрался» на покойном отце конкурента

    26 апреля 2024 пятница
    43 переглядів
    Ужгородскому пахану Ратушняку не понравилась улица имени Погорелова

    Основной аргумент - депутаты узнали о неизвестных ранее подробностях биографии известного земляка. Якобы по указу Владимира Погорелова, в честь которого была названа улица, было ликвидировано старое кладбище с несколькими сотнями захоронений. В данный момент на этом месте расположены жилые дома и проезжая часть.

    Напомним, Владимир Погорелов известен ужгородцам, как один из основных застройщиков города до 1994 года. Его сын, Виктор Погорелов является одним из основных на кресло городского головы Ужгорода.

    Вот какими способами Ратушняк может мстить своим оппонентам...


    Виктор Погорелов прокомментировал последнее решение Ужгородского горсовета о переименовании улицы имени Владимира Погорелова на имени Александра Стойко : «Ратушняк очень-очень больной человек ...»

    «Эта улица была названа в честь моего отца. Он был одним из тех, кто строил город - до 1994 года. Учитывая эти заслуги, было принято решение о переименовании улицы в его честь, - рассказал экс-мэр в эксклюзивном комментарии порталу «МУКАЧЕВО.НЕТ. - Сегодняшнее решение было принято по политическим мотивам, чтобы унизить меня перед выборами. Перед принятием этого решения из сессионного зала выгнали журналистов, чтобы они не смогли интерпретировать этот факт. Я нормальный человек и не буду реагировать на это. Реагировать общественность. А Ратушняк заболел. Он очень-очень больной человек.

    Портал «МУКАЧЕВО.НЕТ» также попытался связаться по телефону с Сергеем Николаевичем Ратушняком, чтобы тот прокомментировал решение, однако на многочисленные звонки действующий мэр не ответил.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Господин Баник так искренне возмущается, что еще немножно, и пожалею. Уважаемый наш воитель за справедливость, почетный гражданин, если все так плохо, чего же вы не откажетесь от всего, чего вам этот город даровал. Припомнить? "... найбільше голосів отримав колишній голова виконкому Ужгородської міськради Василь Руснак, ... друге місце - Клара Попович-Лабик ..., а на третьому художник ... Михайло Баник. саме вони і стали почесними громадянами Ужгорода-2008. А як бонус отримали від міста стовідсоткову пільгу на житлово-комунальні послуги і право безкоштовного проїзду у громадському транспорті"(газ."Ужгород", №40(506). Маловато будет? Смотрите, а то коммунал подорожал, может найти много желающих у вас прописаться

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ратушняк-ДЕБИЛ! У него проблемы с головой с детства! надо пдарить ему презерватив, чтобы такой урод как он не мог размножаться, хотя уже поздно...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Баник бреше!Це політичний заказ ,але це на користь кандидату.При будівництві музею архітектури та побуту в Ужгородському замку було переховано 6 могил за 15 метрів від місця захороненя а поруч перенесена деревяна церков з одного з сіл Закарпаття.Зараз ці могили знаходяться в охоронній зоні музейного комплексу.Більше ніякий захоронень ,крім Радванського кладовища на початку 20 століття в місті не було.Баник виживший з розуму дебіл з розсіяним склерозом.Усе переплутав,а інший дебіл горе кандидат мер сприйняв це як політичний аргумент у боротьбі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Какое ничтожество глумиться над прахом умерших, гореть в аду Ратушняку.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ця сволота Ратушняк вигадає, що його мати у Кенеді смоктала, якщо це підніме його рейтинг.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Погорелов тепер може поміняти фамілію на Стойка,раз так мусить носити фамілію,якою названа вулиця.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сергій Миколайович, мабуть, знову щось забув. Вулиця Погорєлова отримала свою назву у часи першої ратушнякової каденції, він навіть грозився там меморіальну дошку Погорєлову-старшому відкрити. А яке відношення до того району має єпископ Олександр Стойка, котрий жив на Капітульній і похований на території сучасного скансену? Складається враження, що виборча кампанія розповсюдилася і на світ мертвих...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    чесно кажучи мабуть С.М. Ратушняк і мав задумку "по свому розправитись", але робить "медвежу послгугу" опоненту - цю вулию і вулицею важко назвати - на ній на 70% відсутнє асфальтне покриття!!! І син видатної людини зможе в майбутньому назвати якусь іншу, кращу (в плані придатності до експлуатації і відсутності необхідності ремонтувати) вулицю (наприклад пр.Свободи) в честь батька. Так заслуги Рати підуть в благо .... До назви Погорєлва вулиця носила імя іншої не менш видатної постатті. Змінивши назву на Погорєлова вулиці не стала кращою і таксисти навіть за великі гроші туда не їдуть. Коли всетаки відремонтують цей напрямок (дорогою таки не назвеш)? Мабуть це суттєве запитання залишиться без відповіді.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановні депутати!
    Подія, яка сталася в Ужгороді на початку 70-х років ХХ ст., своїм цинізмом і брутальністю шокувала ужгородців. Місцеві владні вандали, очолювані керівником комунальних підприємств Ужгородського міськвиконкому Володимиром Погорєловим, виконуючи доручення міськкому і обкому партії, з небаченою жорстокістю і з застосуванням бульдозерної та іншої техніки зруйнували єпархіальний греко-католицький цвинтар, розміщений на території Закарпатського музею народної архітектури та побуту, під стінами Ужгородського замку. Сотні надгробних пам’ятників з мармуру і граніту священикам і канонікам безжально зносилися бульдозерами, кістки покійників виривалися із землею і вкривали всю площу цвинтаря… Спостерігати цей вандалізм погорєловських нелюдів було неможливо. Залишки пам’ятників, кістки і прах покійників вантажили в самоскиди і вивозили на цвинтар по вулиці Перемоги, де скидали на купу…
    На єпархіальному греко-католицькому цвинтарі покоїлися відомі люди, закарпатці, які своє життя віддали служінню Богові, людям і рідному краєві. Чомусь про це антигуманне «досягнення» Погорєлова забули, коли присвоювали одній з вулиць Ужгорода його ім’я. Хіба це справедливо?
    Вважаю, що міській раді треба негайно відмінити рішення про присвоєння вулиці імені В. Погорєлова, а назвати її іменем достойної людини, бажано з числа жертв жорстокої і ганебної погорєловської акції.

    Михайло Баник, почесний громадянин міста Ужгорода, заслужений майстер народної творчості, кавалер ордена Ярослава Мудрого