ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Руслана стверджує, що співала не для комуністів, а для закоханих... комуністів

    26 апреля 2024 пятница
    57 переглядів

    Відома співачка Руслана спростовує повідомлення деяких українських мас-медіа про політичний характер концерту в Кишиневі за її участю. Як повідомляє прес-служба співачки, 14 лютого Руслана відвідала Кишинів на особисте запрошення прем’єр-міністра Молдови, і єдиною метою її виступу було привітати молдавську молодь з Днем всіх закоханих. Руслана виконала музичну програму і привітала глядачів з днем св. Валентина.

    За словами самої Руслани, вона знайшла ознаки політичної агітації на користь Комуністичної партії Молдови, тільки коли вона вийшла на сцену». Про розміщення агітаційних матеріалів на концерті й інших політичних нюансах заходу Руслану наперед не попереджали, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

    Співачка назвала такі методи вкрай некоректними і попередила, що в майбутньому має намір жорстко присікати будь-які спроби політиків використовувати її ім’я без її відома. «Будь-які докори на свою адресу щодо політичної зангажованості в справах іншої країни я категорично відкидаю. Цього немає і бути не може», - заявила Руслана.

    Співачка перебуває з візитом у Німеччині, де в середу відбулася презентація збірника пісень помаранчевої революції.

    Форум
    Зйомки за участю Руслани відбуватимуться поблизу закарпатського Рахова

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору