ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сергія Устича "пішли" з Посла України в Словаччині

    06 мая 2024 понедельник
    26 переглядів

    Сергій Устич, колишній представник Президента України в Закарпатській області, уже не працює Надзвичайним і Повноважним Послом України в Словацькій Республіці. Згідно з Указом Віктора Ющенка на цій посаді закарпатця змінила Інна Огнівець.Як стало відомо "UA-Reporter.com", до свого призначення Послом Інна Огнівець працювала, зокрема, головним юридичним радником міністра закордонних справ України, заступником начальника управління МЗС України.

    ***

    До речі, про те, що Сергія Устича звільнено від виконання обов’язків Надзвичайного і Повноважного Посла України в Словацькій Республіці, прес-служба Президента повідомляла ще в червні минулого року (читайте "Закарпатца С.Устича уволили с должности Чрезвычайного и Полномочного Посла Украины в Словацкой Республике"). Однак пан Устич, як бачимо, ще півроку протримався на цій посаді.

    Для довідки: Послом України в Словацькій Республіці Сергій Устич пропрацював, починаючи з квітня 2004 року, до цього — з 1999 року — був Надзвичайним і повноважним Послом України в Чеській Республіці.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    jomu vivci pasty a ne poslom buty .znajeme joho po prazi,borova

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    За Устича слова доброго навіть не варто промовити. А вот Інну Огнівець знаю особисто - це справжній фахівець своєї справи і палкий патріот України. Хай їй щастить на цій посаді!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановні друзі ,накінець то Україна зробила один з прекрасних кроків.Давно пора було гнати з цього посту алкоголіка ,який тільки позорив нашу націю.
    Інну Огнівець Пряшів знає як одну з найбільш порядних і людяних громадянок.Це проста і мила жінка яка знайде час поговорити з вами,порадить,береться за найважчі питання і до тих пір не відступить поки не вирішить їх позитивно.Взяти б хочаб нашу школу яку хотіли місцеві владці закрити.Та Інна Огнівець вела дипломатичі переговори з різними представниками Словацької влади і школа зараз продовжує працювати.Не проходять без її участі і всякі наукові конференції,концерти,диспути,вона всюди встигає.Ця прекрасна жінка знайде слово для лікаря і для вчителя,селянина й робітника.Це жінка - мати яка щиро цінить Українське слово і ми й далі віримо ,що вона твердо стоятиме на позиції Українського слова.14 січня проводяться в Словакії різні плеси .Одні називають Русинські інші Українські ,але ця жінка знайшла нитку до душі одних і других бо інакше і бути не може бо ми діти однієї матері,Матері Руси-України,тому чекаємо її на наших Новорічних святкуваннях в Гуменному,Кошицях та і в інших містах.Вона встигне всюди побувати ми в це віримо.
    В ці дні бажаємо нашій Інні міцного здоровя,щастя радості,щоб її щирий Український дух розвіювавсь по всій планеті.Віримо що її діти і внуки щиро шануватимуть українське слово з яким наша славна Україна гідно стане поряд з найрозвинутішими країнами світу.Віримо ,що відродиться українська душа не тільки за кордоном ,а і в самій Україні.
    Заодно надаємо пані Інні високоповажному послови наказ прискорити видачу посвідок Закордонного Українця.Хай своїм шармом ,досвідом і вимогливістю заставить працювати відповідні установи в Уряді і Верховній раді України від яких залежить прискорення роботи з цього питання.Здоровя Вам пані Надзвичайний і Повноважений Посл України в Словацькій Республіці.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Честована панi Іннa Огнівець, як громадянка Украйини э файн. Айбо ви, пан Українець житель Сло, розшируйте Ваш Украйинський нацiоналiзм за Карпатами - на востоцi! Там маэте доста простору на Ваш архаiчний нацiоналiзм. Эвропейскуй унii такий нацiоналiзм нетреба! До бовшоi Чехословакii Сталiнскi комунiсти принесли Украйинство. Честована панi Іннa Огнівець iмпортованoэ украйинство зо Сталiнських часув маэ нести назад, за Карпати, на Украйину!!!
    "ми діти однієї матері,Матері Руси-України.."
    O ::Ви можно йсте, украйинцi и россiяни суть, айбо русини Пудкарпатя никда ниболи и ни суть! То видумали Сталiнскi пропагадiсти, убо могли оправдати Сталiнську анексiю Пудкарпатя (Закарп. обл.) од Чехословакii. Основов Эвропейскуй цiвiлiзацii э Христiянство. Незабовайте ош предки словакув, русинув, чехув (мораван) прияли Христiянство в року 863 од св. Кирила и Мефодiя. Ви - украйинцi и россiяни - "діти однієї матері, Матері Руси-України" йсте прияли Христiанство о пять генерацiй пузнiше, в року 989. Чого руcини Пудкарпатя Вам украйинцём мавуть даровати 125 рокув розвитку Эвропейскоi Христiянськоi Цiвiлiзацii?!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В принципе посол Украины и должен отстаивать интересы Украины и официально признанной нации страны. Мы не признаны, нас ньет:)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Недорозвинутий руснаку-гуканине з-під бункера батюшки Сидора, іди лем ти гет у свої печери, уткісь прийшов. Жиєш роком 863 а вать 989? Лем на щастя наше ниська вже рік 2006, і вже ушитким давно ясно, ош Закарпаття є частиною України. Но може за виняком тебе, камуфляжника і пару вам подібних неардельтальців. майся

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я нымаву ниякi проблемы з тым, кiдь посол Украйини, Честована панi Іннa Огнівець, репрезентуэ украйинцюв на Словакii, так як Чеський посол репрезентуэ чехув на Словакii. Айбо нацiоналнусть Русин-Украйинець э продуктом Сталiнiзму и такi як Мушинка и спол. удержувуть большевытську культуру Сталiнiзму на Словакii.
    Закарпатець, в цiвiлiзованому свiтi э ясна концепцiя и правила о фундаментальных правах людини. До цiвiлiзованноi Эвропи (EU) тотi державы, котрi нидодержувуть сисi правила, так неможуть там вступити. Ти йись ни лем закарпатець, ай украйинець-азiат Сталiнськоi большевитськоi культури, и твоёв пещеров э Дике поля Украйини де царствують закони Гуляй Поле.
    Майся Закарпатець и живи на Диком полi Украйини с законами Гуляй Поле!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    2Закарпатець.
    Хаха, спасибо за неандертальца:))) Я впечатлён, у меня испортилось настроение и появились комплексы в самооценке. Из-за вашего сравнения я не могу спать, хуже стал работать и скоро меня уволят, оставив мою семью без пропитания. А всё из-за вашей лжи и подтасовки ибо я никогда не говорил об отделении Подкарпатья от Закарпатья. Без удовольствия возвращаю вам всё вами посланное мне. Удачи, чей-то друг, брат, соратник и низкий лгун.