ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Спецмашини "Славута" отримали п’ять закарпатців-інвалідів

    03 июля 2024 среда
    25 переглядів

    Сьогодні, 12 лютого, в Ужгороді п’ятеро закарпатців, інваліди війни та загального захворювання, отримали спеціальні автомобілі „Славута” згідно з лімітами Мінпраці. Ключі та документи власникам автівок вручив в.о. голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Балога.

    Спецмашини „Славута” з правом передачі керування члену сім’ї отримали, зокрема інвалід війни І групи Іван Марфинець, інваліди війни ІІ групи Василь Джупенюк, Петро Цьока, інвалід з дитинства І групи Василь Бандур. Спецавтомобіль цієї ж марки без права продажу та дарування отримав і Михайло Баков — інвалід загального захворювання ІІ групи.

    Власники автомобілів зізналися, що давно чекали цієї події. Адже деякі стояли у черзі на забезпечення спецмашиною понад десятиліття.

    Іван Балога зауважив, що за квотою Міністерства праці та соціальної політики України це чергова партія авто. А також повідомив, що в області ще понад 2 тисячі людей стоять у черзі на забезпечення спецавтомобілями. „Цього року запланована більша динаміка, ніж торік. Поряд із державним фінансуванням цієї програми діє і благодійна. Гадаю, у цьому році темпів не будемо знижувати”, — відзначив Іван Балога.

    До речі, протягом минулого року через головне управління праці та соцзахисту населення облдержадміністрації 120 інвалідів отримали автомобілі, у тому числі 64 автомобілів надійшли по гуманітарній лінії, 56 — за кошти держбюджету. Згідно з лімітами Мінпраці у цьому році передбачається поставити в область 67 автомобілів, повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської облдержадміністрації.
    Інваліди Закарпаття напередодні Дня Перемоги отримали від держави 5 "Славут"
    Закарпаття: У черзі за автівками "Славута" стоять 45 краян із фізичними вадами
    Віктор Балога вручив матері героя Чорнобиля ключі від новенької "Таврії" та путівки в санаторій

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору