ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Степан Гавриш: Зруйнували герб України на Говерлі непристойні, непорядні та нечестиві люди. Це прояв сатанізму!

    23 июня 2024 воскресенье
    30 переглядів

    "Зруйнували герб України на Говерлі непристойні, непорядні та нечестиві люди. Це прояв сатанізму. Цей акт політико-громадянського вандалізму приречений, ганебний для тих, хто може мислити про себе, як про європейця. Це виклик національній свідомості, але разом з тим, це символ того, що зараз українські політики зайшли в глухий кут: вони думають, як отримати владу, збуваючи про цінності, не відтворюючи в пам’яті українців боротьбу за державу, за княжі герби", – про це сьогодні, 19 жовтня, у коментарі ЗІКу повідомив народний депутат України III, IV скликань Степан Гавриш.

    Пан Гавриш переконаний, що хоча цей акт вандалізму несвідомий, є небезпека, що він може повторитися.

    «Рецидив з Северо-Донецька є викликом українській державності. Це має викликати обурення у тих людей, які в душі є українцями, незважаючи на те, чи народжені вони в Росії, Греції… Ми всі брати і сестри. Українська державність – це генетичний код, руйнуючи який, ми руйнуємо самі себе», – зазначив Степан Гавриш.

    Також екс-нардеп додав, що представникам «Євразійського союзу молоді» замало кримінально-правового осуду, більш дієвою буде суспільна недовіра, суцільна суспільна обструкція та ігнорування.

    ***

    Російська організація «Євразійський союз молоді» підтвердила свою причетність до руйнування її активістами Державного Герба України, встановленого на Говерлі.

    Як повідомляє офіційний сайт Євразійського Союзу Молоді, силами окремого гірського підрозділу ЄСМ на горі Говерла було знищено "символ окупації України — Тризуб".

    "Знищена гранітна дошка української сектантської церкви. Розбитий гранітний пам’ятний знак, присвячений т.з. "конституції України", замість символу українських коллаборантів жовто-блакитного прапора над горою майоріє стяг Євразійського Союзу Молоді", — повідомляє ЄСМ.

    Крім того, вандали заявляють, що гора Говерла відтепер перейменована на пік Сталіна.
    СБУ утверждает, что организатор теракта на Говерле уже удрал в Россию...
    Влада Закарпаття засудила вандалізм на Говерлі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору