ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Студентські літературні читання відбулися в Закарпатському державному університеті

    30 июня 2024 воскресенье
    49 переглядів

    Холодний похмурий вечір, виявляється, розфарбувати дуже просто. Особливо якщо ти молодий, ідейний і закоханий у літературу. Саме так вчинили студенти Закарпатського державного університету, влаштувавши літературні читання за чашкою чаю.

    У гості запросили колег із різних навчальних закладів міста, а розмістилися усі за круглим столом популярної ужгородської кав'ярні "Світ кави і чаю", що знаходиться поблизу головного корпусу ЗакДУ.

    Читали багато: хто цитував рядки улюблених поетів-кпасиків, хто — із власного авторського доробку. Були ті, хто вперше наважився продемонструвати публіці визріле в душі.

    З'ясувалося, що пише сучасна молодь, як іїї попередники багато століть тому, здебільшого тоді, коли сумно, боляче і самотньо. Щастя рідше виливається на папір, бо ним хочеться насолодитися самому. Пишуть про кохання, яке ранить і захоплює. Про сенс життя, котрий полягає в тому, аби просто його шукати і до нього йти. Пишуть для того, аби так вибачитися перед тим, кого образив.

    Була це поезія інтелектуальна і чуттєва, складна і недовершена. Але щира. І тому заслуговувала на слухача.

    Розходилися неохоче. Домовилися зустрічатися частіше. Щоб теплих приязних вечорів за чашкою чаю в зими стало більше, повідомили в прес-службі ЗакДУ.
    Уточнена програма виставки-ярмарку “Ужгородський книжковий Миколай”

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору