ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Свалява: Копійка до копійки — план буде!

    29 июня 2024 суббота
    33 переглядів

    Копійка до копійки - так забезпечується виконання планово - нормативної бази по забезпеченню стабільних надходжень до Держаного бюджету. На ринку м.Свалява обладнано для торгівлі 630 місць. Начальником Свалявської МДПІ було видано розпорядження щодо проведення позапланової оперативної перевірки міського ринку на предмет повноти сплати ринкового збору та фіксованого податку.

    Як повідомив начальник Свалявської МДПІ М.Ю.Ківкович, у ході перевірки, якою було охоплено 210 торговельних місць, виявлено, що деякі іногородні приватні підприємці примудрилися платити фіксований податок, але при цьому здійснють діяльність поза межами ринку, або взагалі маючи на руках лише свідоцтво про державну реєстрацію. Відповідно працівниками Свалявської МДПІ складено 17 протоколів про адміністративну відповідальність та акти перевірок.

    Виявлено і таких, що не сплатили фіксований податок за відповідний період, тобто не продовжили дію Свідоцтва платника фіксованого податку. Були і такі що проводили реалізацію товарів без державної реєстрації.
    Чоп: За несплату податків – до позбавлення волі...
    Закарпаття: У податківців України та Словаччини є чимало спільних проблем, які потребують узгоджених дій
    На Ужгородській митниці викрито чергову аферу з псевдоекспортними операціями

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору