ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Травень на Закарпатті розпочався із згвалтування, а закінчився двома "сімейними" вбивствами...

    23 июня 2024 воскресенье
    61 переглядів

    Як свідчить кримінальна статистика, на Закарпатті минулий місяць видався доволі напруженим у кримінальному плані. В області сталося кілька диких за своєю безглуздістю убивств і, що не менш страшно, кілька злочинів на сексуальному грунті проти дітей, чого раніше не було. До честі міліції, усі ці злочини розкрито.

    "НАСИЛЬНА ЛЮБОВ"

    Розпочався місяць із згвалтування. 1 травня в Ужгородську ЦМКЛ каретою швидкої допомоги було доставлено 19-річну дівчину, котра працює офіціантом в одному з розважальних клубів міста. Зі слів потерпілої, її згвалтували невідомі зловмисники поблизу бару “Пілігрим”. Того ж дня у Великому Березному в оселі 43-річної місцевої жительки працівники міліції виявили та затримали 16 нелегалів з Молдови. А в Мукачеві на березі Латориці знайшли труп новонародженого немовляти чоловічої статі, загорнутий у махровий рушник та запакований в поліетиленовий пакет.

    2 травня внаслідок вибуху газу у несправній печі приватного кондитерського підприємства в Хусті постраждали дві працівниці цеху. Обидві жінки потрапили у лікарню. Того ж дня в Хусті 61-річна місцева жителька виявила під власними воротами предмет, схожий на саморобний вибуховий пристрій. Небезпечну знахідку оглянули фахівці й встановили: це - бомба, виготовлена з пляшки з-під шампанського з невідомою речовиною, обмотана скотчем і загорнута у фольгу з двома ізольованими проводами, під’єднаними до батарейки. Саморобну бомбу міліціонери підірвали на місці знахідки, а її залишки взяли на дослідження.

    З НОЖЕМ - НА НАЧАЛЬНИКА

    3 травня сталася трагедія на Хустському лінійному виробництві управління магістральних газопроводів. Інженер даного підприємства завдав ножових поранень грудної клітки та черевної порожнини своєму керівникові, після чого намагався покінчити життя самогубством. Обидва потрапили у реанімацію, а з місця пригоди міліціонери вилучили ніж завдовжки 26 см.

    Того ж дня на гарячому було затримано працівника Тячівського земельного відділу, який вимагав та отримав від громадянина 500 доларів хабара за прискорене виготовлення документів на земельну ділянку. У процесі розслідування справи випливли й інші епізоди “діяльності” хабарника.

    8 травня оперативники карного розшуку Воловецького РВ УМВС спільно з колегами з УСБУ затримали в урочищі “Кар’єр” неподалік села Жденієво 55-річного місцевого жителя, який мав у рюкзаку цілий арсенал: дві мінометні міни калібру 50 мм та 8 ручних гранат: 7 -- німецького виробництва та одну радянську Ф-1. Уся зброя -- часів Великої Вітчизняної війни, проте ще цілком придатна для застосування, тому могла наробити біди. Звідкіля арсенал у жденіївця і кому він хотів “загнати” небезпечне начиння, повинно встановити слідство.

    ТРАГІЧНА ДТП НА ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ

    Наступного дня, на сам День Перемоги, на Виноградівщині сталася ДТП із трагічними наслідками. У селі Підвиноградів легкове авто смертельно травмувало двох велосипедистів: 43-річного чоловіка та 60-річну жінку. Водій утік із місця трагедії, а обидва потерпілі загинули. Завдяки вжитим оперативно-розшуковим заходам водія-убивцю, який був того фатального ранку за кермом ВАЗ-2107, затримали в Іршаві. Ним виявився... офіцер-правоохоронець у чині майора. Підозрюваного затримали, автомобіль доставили на штрафмайданчик.

    12 травня у Міжгір’ї обікрали вночі салон мобільних телефонів. Розбивши скло на дверях, злодії проникли в приміщення й викрали 60 мобільних телефонів.

    17 травня берегівські міліціонери затримали спритного злодія, котрий обкрадав жителів райцентру та ближніх сіл. Брав усе, що “погано” лежало: магнітофони з автомобілів, гроші та одяг з будинків. Того ж дня у Міжгірський райвідділ звернулася із заявою жителька одного із сіл району. Жінка поскаржилася, що троє старших хлопців заманили її 10-річного онука до автомобіля “Москвич”, де сексуально познущалися над дитиною. Усіх гвалтівників затримала міліція.

    ХАБАРНИК - "СТАРЛЕЙ"

    22 травня оперативники служби ДСБЕЗ під час отримання хабара затримали у Тячеві інспектора кримінальної виконавчої інспекції Держдепартаменту з питань виконання покарань у званні старшого лейтенанта, котрий вимагав гроші від раніше судимих громадян за надання дозволу покинути межі населеного пункту, де вони проживають.

    А 34-річний виноградівець звернувся в міліцію із заявою про пограбунок. Зі слів заявника, коли він зупинився біля крамниці на вул. Шевченка у Виноградові, невідома особа відкрито викрала з переднього сидіння його “Опеля” поліетиленовий пакет, в якому було 60 тисяч гривень, 14710 євро, 377 доларів, 101200 форинтів та золоті вироби. Грабіжника розшукує міліція.

    ЗЛОДІЇ "НАКИНУЛИ ОКОМ" НА НОВЕНЬКИЙ "ОПЕЛЬ"

    24 травня із заявою в Ужгородський МВ УМВС звернувся 29-річний ужгородець, котрий повідомив, що вечірньої пори зі Слов’янської набережної невідомі особи викрали його новенький “Опель-Вектра”. Про крадіжку автомобіля інформовано усі міськрайвідділи міліції області.

    24-річна ужгородка того дня повідомила, що біля будинку на вул. Минайській в Ужгороді два молоді хлопці намагалися задовольнити статеву пристрасть неприроднім способом з її 9-річним сином. Негідників затримано. А співробітники УБОЗу виявили і вилучили цілий арсенал зброї.

    27 травня у Мукачівський райвідділ міліції надійшло повідомлення про розбійний напад на території одного з тамтешніх приватних підприємств. Нападників розшукують.

    "ПОГОДУВАЛИ ДИТИНУ" НА 3600 ГРИВЕНЬ...

    28 травня у міліцію звернувся 74-річний житель Чопа, якого обікрали. До оселі пенсіонера завітали дві смаглявки, розповів потерпілий, попросили нагодувати дитину, а далі з тумбочки зникло 3600 гривень...

    29 травня до мукачівських правоохоронців звернувся із заявою житель села Чинадійово. Річ у тім, що троє невідомих згвалтували його 32-річну доньку-інваліда. Особу одного з гвалтівників уже встановлено, двох інших розшукує міліція.

    ДОНЬКА ЗАРІЗАЛА МАМУ, А СИН - БАТЬКА...

    Того ж 29 травня біда трапилася на Міжгірщині. Під час п’яної сварки... 20-річна донька зарізала свою матір. Наступного дня - нова сімейна драма. У Великому Березному нетверезий син зарізав під час сварки власного батька. І сам викликав міліцію.

    О люди, люди! Звіріємо?..

    Володимир ПАВЛЮХ, "Відомості міліції"
    Деякі автобіографічні дані нового начальника УМВС у Закарпатській області Віктора Чепака
    В Ужгороді представили нового начальника УМВС України в Закарпатській області — Віктора Чепака
    Легендарну "щипачку" на прізвисько "Мамочка Етуш" впіймали "на гарячому" в Ужгороді
    На Закарпатті відбувся суд над 2-ма краянами, які займалися переправленням 59 нелегалів за кордон

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору