ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У ліхтарях електрички "Чоп (Україна)-Захонь (Угорщина)" знайшли тайники з цигарками

    21 мая 2024 вторник
    36 переглядів

    За добу українські прикордонники виявили 7 схованок з контрабандними вантажами, які були обладнані в різноманітних транспортних засобах. У чотирьох випадках, на Львівщині та Закарпатті, були знайдені тайники з тютюновим вантажем.

    Так, 240 пачок цигарок знайшли в ліхтарях електрички, яка з Чопа прямувала до угорського міста Захонь. Ще 2500 пачок знайшли у залізній руді під час оформлення вантажного поїзда, який прямував до Словаччини. Решта цигарок, 700 та 320 пачок, були заховані в подвійному бензобаку автомобіля „Рено” та під обшивкою „Опеля”, обидві ці машини вилучені.

    Знайти 1000 доларів США поталанило прикордоннику пункту пропуску „Іловайськ” Донецького прикордонного загону. Щоправда гроші, які були заховані за решіткою системи опалення одного з купе поїзда „Кисловодськ-Мінськ”, довелося передати у митницю.

    24-річний росіянин віз у міжстельовому просторі неробочого тамбуру поїзда „Москва-Адлер” 6 принтерів „Епсон”, оцінених у понад 6200 гривень.

    Принтери знайшли під час оформлення рухомого складу на Харківщині, у пункті пропуску „Козача Лопань”. Тут же, під час оформлення поїзда „Москва-Маріуполь” в боковій стінці купе провідника вагону № 13 виявили 74 книги технічної літератури, повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.
    Двох жителів Закарпаття спіймали на українсько-угорському кордоні. Разом із із 12 ящиками контрабандних цигарок
    У Чопі затримали одну з найбільших у цьому році партій контрабандних цигарок
    Закарпаття: На митному посту "Дяково" конфісковано рефрижератор із контрабандними цигарками, які оцінили у майже 315 тисяч гривень
    Закарпаття: На митному посту "Тиса" в українця вилучили вилучили внтажівку "Рено" і причеп через ...цигарки!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору