ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У підвалі нежилого будинку м.Ужгород знайшли 40 нелегалів з країн Південно-Східної Азії

    26 апреля 2024 пятница
    58 переглядів

    У ніч на Різдво співробітники Чопського загону Державної прикордонної служби України спільно з міліцією затримали велику групу незаконних мігрантів. Тепер, разом з нашими прикордонниками, Святвечір зустрічатимуть ще й 40 представників країн Південно-Східної Азії. 19 громадян Пакистану, 10 індусів, 7 китайців, 2 афганці, 1 громадянин Ірану та 1 — Банагладеш, переховувалися у підвалі нежилого будинку в місті Ужгород, який розташований за 8 кілометрів від лінії державного кордону.

    Інформація про будинок з нелегалами надійшла до прикордонників від колег з МВС. Затримання непроханих гостей проводилося опівночі оперативно-пошуковою групою від мобільної прикордонної застави “Великі Мости”. Як виявилося згодом, ніхто із затриманих мігрантів жодних документів з собою не мав. Азіати, скоріш за все, очікували на посібників і в різдвяну ніч планували меншими групами “штурмувати” державний кордон Укра╖ни. Тепер правоохоронцям доведеться з’ясувати хто ж і як допомагав затриманим у їх вояжі.

    Слід відмітити, що питання незаконної міграції для Закарпаття стоїть досить гостро. Так, у 2004 році в цьому регіоні затримали понад 1600 осіб за спробу незаконного перетину кордону та більш 1200 за порушення правил перебування в Укра╖ні. З початку 2005 року це вже друге спільне затримання “вічних мандрівників”. В період новорічних свят, завдяки чіткій взаємодії “зелених кашкетів” із співробітниками МВС, було затримано іще 9 нелегалів, повідомляє прес-служба Держкордону.
    На кордоні — святковий новорічний “забіг”

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору