ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Чи буде майбутнє у Дравецької бібліотеки?

    26 апреля 2024 пятница
    32 переглядів

    Філіал Ужгородської міської дитячої бібліотеки в с.Дравці й досі не може вибратися з проблем
    Перипетії з філіалом Центральної міської дитячої бібліотеки, що орендує приміщення в мікрорайоні «Дравці», тривають уже не один місяць і викликають довкола себе чимало розмов. Постійні користувачі бібліотеки обурюються: скільки ж можна просити про допомогу?!

    Ужгород. Будівля бібліотеки у мікрорайоні
    Ужгород. Будівля бібліотеки у мікрорайоні "Дравці"...

    Ситуація наступна: строк оренди в бібліотеки скінчився, приміщення потребує термінового капітального ремонту, і якомога швидше. За цих умов маленькі читачі не можуть цілком повністю користуватись бібліотекою, працівники філіалу щодня сидять у холоді, але мужньо „«тримають марку» культурного осередку, яким, до речі, і мала б бути ця бібліотека за сприятливих умов... І хоча тема ця вже піднімалась у пресі (обласні газети «Репортер», №37 за 26 листопада ц.р., «Правозахист», №41, 45 від 29 листопада та 20 грудня ц.р. — ред.), та результатів якихось — катма!

    На звернення громадян, мешканців мікрорайону «Дравці» з приводу цієї проблеми депутати фракції Соціалістичної партії України в Ужгородській міській раді зреагували швидко. Перш за все депутати фракції С.Слободянюк та С.Олексіюк склали в мерію депутатський запит з конкретними пропозиціями та умовами для подолання цієї культурної кризи мікрорайону. У запиті депутати повторно просять мера доручити управлінню майнової політики міста продовжити термін оренди приміщень філіалу бібліотеки на 20 років та укласти новий договір оренди на ті колишні приміщення бібліотеки, які нині за призначенням не використовуються. фінансовому управлінню — передбачити при формуванні бюджету міста на наступний рік необхідні кошти на капітальний ремонт бібліотеки, та, зрештою, подумати над можливістю створення на базі вже існуючої бібліотеки Культурного центру мікрорайону «Дравці», в складі якого був би і продуктовий магазин, що так потрібен мешканцям Дравців.
    Ужгород: Не книгою єдиною вирішили жити Дравці... Або вдаримо Чучкою по культурі!
    Фракція соціалістів в Ужгородській міській раді найактивніше допомагає людям

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чомусь хворий на голову Слобода так і риє під Чучку. Слобода, коли ти востаннє був у бібліотеці? У будь-якій. Тільки правду кажи.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    слобода сам розбудовуэ наркопритони ы базари а сам хоче украсти выд закарпаття класну вызитну картку яку всы знають. питання лише одне чи створив щось слобода для закарпаття аби про знала вся украъна - выдповыдь ны. а чи нагадив слобода на ужгород на всю украъну - выдповыдь - так.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Аноніму: А що ти "збудував" для Ужгорода та Закарпаття? Спочатку скажи "а", а потім уже "бе"...