ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: "Свиний жир" виявився …салом у 20 тисяч тонн!

    22 мая 2024 среда
    47 переглядів

    Днями у зону митного контролю митного поста “Ужгород” заїхала вантажівка під керуванням гр.Польщі. Під час митного контролю водій представив митникам товаро-супровідні документи, в яких вказано “морожений свинний жир загальною вагою 20 тисяч тонн на суму 9 тисяч доларів США”. Вказаний товар відправлявся однією польською фірмою приватному підприємству в м.Ужгород для промислового використання.

    Як розповів начальник цього митного поста Микола Микулін, при огляді вантажу серед запакованого у целофан пресованого жиру інспекторами було виявлено шматки замороженого сала. Відтак, відібрані шматки відправили до лабораторії для проведення експертизи, яка підтвердила, що зазначений товар містить не тільки сало. Отже в супровідних документах були вказані неправдиві дані. А проведений експертний висновок Закарпатською Торгово-промисловою палатою підтвердив, що насправді ціна цього вантажу у два рази більша.

    Складено протокол про порушення митних правил. Товар митниками вилучено, повідомила "UA-Reporter.com" прес-секретар Ужгородської митниці Вікторія Сенгетовська.
    Дорогі скляні вироби "осіли" на складі Ужгородської митниці

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цікава інформація, з неї можна зробити висновок, що 1 кг. сала коштує 0,00045 дол.США.