ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Те, на що не була спроможна влада, зробив депутат!

    27 апреля 2024 суббота
    24 переглядів

    ...Це сталося чудового літнього ранку, коли мешканці будинку по вул.Туряниці, 11, побачили на вхідних дверях об’яву, яка сповіщала про те, що наш будинок буде відрізаний від опалення гуртожитку обленерго, що здійснювалось багато років. Думаю, що об’яву неварто переписувати, тому пишу лише кінцівку: "...Просимо вас спільно з ЖРЕР №2 вирішити теплозабезпечення вашого будинку від іншого джерела на опалювальний період 2005—2006 р.р." На вулиці Туряниці 14 будинків, всі вони приватні, і лише №11 — двоповерхова будова з 9 квартирами. Де ж взяти те джерело, на яке вказує об’ява?

    Були в ЖРЕРі, написали туди листа, звертались в служби міськвиконкому, пробували ще раз поговорити з керівництвом «„Обленерго», але марно: категоричне «„ні».

    В будинку проживає 11 пенсіонерів – це люди похилого віку, яким 65—80 років, мають по 40 років робочого стажу, живуть на пенсію. Лишитися взимку без тепла — це ж катастрофа. Кожний ранок виходили на подвір’я, бідкалися, куди ж це йти, до кого звертатись!..

    Будинок збудований в 1957 році, і з того часу не було жодного капремонту. Занедбані комунікації, обсипається фасад, тече дах, у підвалі вода, яка розмиває фундамент. А тепер на нас чекав ще й холод! І от вирішили звернутись до депутата нашого виборчого округу Сергія Максимовича Олексіюка, члена Соцпартії Мороза. І він допоміг: тепер у кожній квартирі автономне опалення – тепло, затишно.

    Ми вдячні Сергію Максимовичу за його турботу – справжній Народний депутат. Зичимо йому міцного здоров’я, радощів, гарного настрою. Хай його чуйне серце б’ється довго-довго, і хай турбота про людей назавжди залишиться метою його життя.

    Вдячні мешканці б.№11 по вул.І.Туряниці.

    м.Ужгород, 25.01.06.
    Фракція соціалістів в Ужгородській міській раді відстояла соціальну спрямованість міськбюджету-2006

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А де соцiалiст-депупат був 4-роки пiдряд

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бачите, як добре було за старих часів соціалізму, спасібо партії радной за наше счастлівоє дєтство, а тепер - за нашу счастлівую старость! Ура, товариші!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Завидуйте моральные уроды - это сделал депупат - социалист!