ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Тренеру та педагогу Йосипу Голінці — 80!

    28 мая 2024 вторник
    31 переглядів

    Відомому спортсмен-легкоатлету - призеру і переможцю багатьох міжнародних змагань, члену збірної України, згодом - тренеру та педагогу Йосипу Голінці виповнилося 80 років. Йосип Степанович — не тільки один з відомих мешканців обласного центра Закарпаття міста Ужгорода — його знає уся спортивна еліта України та колишнього СРСР.

    Йосип ГОЛІНКА під час святкування ювілею.
    Йосип ГОЛІНКА під час святкування ювілею.

    Уроки фізкультури, на яких Йосип Голінка протягом 43 років "вчив перемагати" у загальноосвітній школі N4 Ужгорода, спонукали до кар'єри в спорті десятки юнаків і дівчат: його учні стали провідними спортсменами, чемпіонами і рекордсменами, членами збірних СРСР, переможцями міжнародних змагань, учасниками чемпіонатів світу.

    На ювілеї відомому тренеру, вчителю і громадському діячеві Йосипу Голінці бажали здоров'я і наснаги й далі змінювати життя краю на краще.

    Ювілярові вручили привітання від представників регіональної влади, від міністра оборони України Анатолія Гриценка, керівника Міністерства в справах сім'ї, молоді та спорту Віктора Коржа, від Міністерства освіти і науки, від голови НОК України Сергія Бубки. А також Йосип Голінка на вечорі з нагоди ювілею отримав звання заслуженого діяча спорту.
    Ужгород: Йосип Голінка — неординарна постать для Закарпаття
    Ужгородські "Доманинці" обрали голову Комітету самоврядування

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору