ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Вибори продовжуються?

    28 июня 2024 пятница
    52 переглядів

    Ше напередодні виборів прогнозувалось, що через числені прорахунки та порушення у роботі Ужгородської ТВК місцеві вибори в обласному центрі Закарпаття приречені на судову тяганину.
    Схоже, що ці пророкування починають збуватися... Так, одним із головних порушень називають відсутність під час передвиборчих перегонів за мерське крісло відомостей про всіх кандидатів. Саме за особистою ініциативою голови Ужгородської ТВК Юрія Келемана газеті “Ужгород” було фактично заборонено друкувати передвиборчі програми партій та кандидатів. Відповідне письмове “ропорядження” було надіслано на ім’я головного редактора газети “Ужгород”, повідомляє "Закарпаття інфо".

    Нагадаємо, що чинне законодавство передбачає обов’язкове оприлюдення всіх передвиборчих програм, на що Центрвиборчком відводить певну суму коштів. Чим керувався в своїх діях Ю.Келемен наразі невідомо. Проте, його посилання у згаданому листі на те, що передвиборчі програми будуть розміщені на всіх дільницях, так і залишилось обіцянками. На жодній дільниці Ужгорода, жоден виборець так і не зміг побачити ані передвиборчі програми кандидатів на посаду мера міста, ані їх біографії, ані, навіть, їх фото. Аналогічна доля спіткала партії і блоки, які виборювали місця в Ужгородській міськраді. Фактично мешканці Ужгорода були позбавлені права отримати неупереджену інформацію.

    Ще одним спірним питанням, яке можливо, теж стане предметом судового розгляду є відмова міської ТВК у реєстрації міській організації РУХу. Поки остаточна кількість претензій, які висловлюватимуться в судовому порядку, невідома. Проте є чітка тенденція до їх зростання...

    Ужгород: Ратушняк пішов "по бєзпрєдєлу", Келемен – по криміналу
    Сергій Слободянюк: "Вважаю себе переможцем!"
    Рату "коронували" на Ужгород...
    Кандидат на посаду мера Ужгорода Борис Борисов вимагає визнати вибори міського голови недійсними

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору