ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Від сьогодні для підприємців — єдине дозвільне вікно

    02 июня 2024 воскресенье
    40 переглядів

    В Ужгороді при міськвиконкомі створили єдине дозвільне вікно для підприємців. За словами заступника міського голови Анатолія Синишина, воно має сприяти спрощенню процедури отримання дозволів на підприємницьку діяльність. Як повідомили у прес-службі Ужгородської міськради, сьогодні під час робочої наради в міськвиконкомі обговорювалися технічні питання роботи Єдиного вікна, рішення про створення якого було прийнято на одній із сесій міськради. Зокрема, вносилися пропозиції та зауваження щодо порядку взаємодії новоствореної структури з представниками Держкомпідприємництва, установами та організаціями, що задіяні у видачі дозволів та безпосередньо з підприємцями міста.

    Йшлося також і про види дозволів, які на першому етапі видаватимуться у Єдиному вікні. Мова йде про дозволи на право торгівлі, банківську та страхову діяльність, а також для туристичних, готельних та мистецьких закладів.

    Зазначалося, що введення нового механізму видачі дозволів значною мірою спростить цю процедуру, зменшить документообіг та економитиме час, як підприємцям, так і працівникам задіяних управлінь та відділів.
    На Закарпатті "єдине вікно" для реєстрації підприємництва не діє?
    З 1 липня для підприємців Закарпаття діє "Єдиний реєстраційний офіс"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору