ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородська влада хоче закрити навчально-виховний комплекс "Гранд"? Батьки б’ють на сполох!

    23 июня 2024 воскресенье
    29 переглядів

    До редакції закарпатської газети "ФЕСТ" звернулися з листом члени батьківського комітету Ужгородського навчально-виховного комплексу "Гранд", бо вже не можуть стерпіти те безчинство, яке коїть міська влада та міський відділ освіти.

    У ньому, зокрема, йдеться, що у серпні торік було звільнено з посади директора НВК «Гранд» Букреєву Л.О. — засновника цієї школи (справа нині перебуває в суді). "Призначили нам, на наше горе, нового директора — пані Симулик Л.І.(дружину заступника мера — ред.).

    4 червня на загальношкільних батьківських зборах В.Огар — керівник міського відділу освіти — повідомляє, що з 1 вересня цього року

    НВК «Гранд», що знаходиться у приміщенні ЗОШ №4 на пл.Жупанатській, буде перенесено до будівлі ЗОШ №12. Мотивував це тим, що приміщення ЗОШ №4 перебуває у аварійному стані і він турбується про наших дітей, щоб на них не впав дах.

    Так і не представивши жодного документа, які вимагали батьки, В.Огар залишив збори, бо вони, мабуть, відбувалися не за його сценарієм.

    До речі, приміщення ЗОШ №12 зовсім не готове прийняти учнів і знову батькам за свої кошти доведеться ремонтувати класи. Кому знадобилася будівля, яка має історичне значення, розташована в центрі міста?".
    До острова в морі тупості хоче "припливти" НВК "Гранд", що силкується вижити в самому центрі "прогресивного" Ужгорода

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору