ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські "регіонали" мають новий офіс та згуртовують свої ряди

    26 июня 2024 среда
    52 переглядів

    Вчора відбулася робоча нарада голів первинних організацій Ужгородської міської організації Партії регіонів під керівництвом її голови Юрія Белякова. Активісти розглянули завдання організаційно-партійної роботи організації щодо роз’яснення населенню обласного центру Закарпаття Стратегії економічного розвитку України як програмного документа Партії регіонів у виборчій кампанії 2006 року. Йшлося також і про стратегію і тактику політичної боротьби власне Ужгородської міської організації Партії регіонів, у наступних виборах до Верховної Ради України та органів місцевого самоврядування. Родзинкою цієї наради стало її проведення в новому офісному приміщенні УжМо ПР, яке презентував голова Закарпатського регіонального відділення Партії регіонів Олександр Ледида. Окрім цього, він детально поінформував

    учасників наради про стан партійно-політичної роботи в області та заслухав кожного голову первинного осередку про організаційну, політичну та матеріально-технічну готовність їх формувань до початку виборчої кампанії, повідомили “UA-Reporter.com” у прес-службі УжМО ПРУ. Водночас О.Ледида подякував партійним активістам обласного центру за позитивну динаміку в організаційно - партійній роботі, зокрема, за здіснення структурної

    розбудови міського та дільничних виборчи штабів Партії регіонів. Окрім цього, було уточнено завдання Ужгородської міської організації Партії регіонів щодо політичної роботи до кінця поточного року.

    Цього ж дня делегація від районних і мських організацій Закарпатського відділення Партії регінів на чолі з його головою О. Ледидою відбула до м. Києва, де має відбутися другий етап її VII з"їзду. Від обласного центру в з"їзді візьме участь делегат Наталя Грузіна, голова ЗОО ГО "Берегиня" та водночас заступник голови Ужгородської міської організації Партії регіонів.

    Ужгородські "регіонали" організовують виборчі структури
    Ужгородські "регіонали" спланували свою роботу на виборах-2006

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Головне, щоб цей з"їзд добавив ясності в позиції Партії на наступних виборах: регіонали самі йдуть чи ще з кимось? Від цього буде залежати й подальша позиція їх прихильників тут на місцях. А новий офіс - це добре! А де він знаходиться?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Наш офіс знаходиться за адресою м. Ужгород, пл. Шандора Петефі, 42. Тел. 63-02-81.
    Додатковий 80667755189

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Місце хороше, відоме. Ось тільки зовнішний вигляд будинку... Чи це Ледида з Беляковим так "маскуються"?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Капітальний ремонт внутрішніх приміщень уже здіснено. Офісні меблі та необхідне обладнання вже встановлено. Наш email: [email protected] Ближчим часом ,буде завершено ремонт й фасаду будівлі. Принаймні ще одну ганьбу в центрі нашого славного міста - приберемо. Сподіваємося, що й мер Погорелов в стороні не залишиться, якщо хоче й на другий термін балотуватися. Проте, ми й самі з цим справимося.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Надіюсь люди розберуться і зроблять правильний вибір. Розберуться: чиї інтереси захищає ця політична сила; як вони дбали і дбають за Україну і за її народ; як вони тримаються за свої крісла; чому не хочуть вступати в СОТ. Сьогодні в державі більше 200000 недоторканих. Чому це вигідно регіоналам? Завтра Вас пограбують, а ви на них навіть в суд подати не зможете, бо він недоторканий. Це ж "політичне переслідування". Сьогодні злодії прикриваються опозицією. Але тим не менше Україна йде до цивілізованого суспільства. Суспільства, яке живе по закону, а не по поняттям. І тоді всім прийдеться відповідати за свої вчинки.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мер Погорєлов точно допоможе: душа ж кличе...Рік тому 20-тисячні мітинги ужгородців загнали ці його "душевні" політичні переконання далеко в ..., а тепер ця погорєловщина знов розпрямляється. Он і площу в Ужгороді іменем злодія назвав. Всі ж знають,що це його власна ініціатива.І залізничники тут нідочого.Скучає,сегінь,за Кучмою і К.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Що пацани - почались-те компанію?
    Раджу зібрти усіх закарпатських проффесорів та есдеківську наволоч!