ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський "Книголюбчик" мотивує любов до книги. Комп’ютером!

    30 июня 2024 воскресенье
    35 переглядів

    Щоб залучити дітей до читання книжок, власниця дитячої книжкової крамниці «Книголюбчик» в обласнмоу центрі Закарпаття місті Ужгороді Леся Макар вирішила додатково стимулювати юних читачів і провела розіграш лотереї.

    «Саме задля того, щоб дещо покращити катастрофічну ситуацію з читанням книжок у країні серед дітей та молодого покоління, і вирішила відкрити дитячий книжковий магазин. Окрім того, вирішили й додатково мотивувати їх до цього. Хто купував книги на суму від 50 гривень - отримав право взяти участь у лотереї, яку й розіграли 15 січня», — розповіла Леся Макар.

    Головний приз - комп'ютер - дістався Остапу Поповичу. Хлопчик за гроші, які наколядував упродовж Різдва, купив собі книжки. І не дарма. Тепер юний книголюб, окрім цікавих видань з «Книголюбчика», матиме й комп'ютер. Під час розіграшу лотереї також провели невеличку вікторину на знання книжок, авторів та літературних героїв. Призом був дитячий фільм Люка Бессона «Артур і Міні-Пота». Після його перегляду, впевнена власниця книгарні, у дітей з'явиться бажання прочитати також однойменну книгу, пише "Неділя".
    Два студенти-програмісти із Закарпаття визнані кращими програмістами Європи

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сьогодні діти все менше цікавляться літературою.Книги потрібні для того,щоб розвивати мислення.Вважаю, що такий захід є доцільним, і взагалі, зараз коли комп"ютер "полонив" Всесвіт,книги відходять на останній план.Треба хоч Якось заохочувати молоде покоління до читання

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ратушняк проклят http://bogakara.narod.ru