ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородському підприємству відмовлено в відшкодуванні ПДВ на суму 2,5 млн.грн.

    23 июня 2024 воскресенье
    57 переглядів

    Одне з приватних підприємств обласного центру Закарпаття м.Ужгород у податковій декларації по податку на додану вартість за червень 2007 року заявило до бюджетного відшкодування ПДВ на суму понад 2,5 млн. грн.

    Проте як показала перевірка проведена спеціалістами ДПІ у м. Ужгороді, в тому числі за участю працівників відділення боротьби з суб’єктами господарювання, що мають ознаки фіктивності та незаконним відшкодуванням ПДВ Ужгородського МВПМ, підстав для бюджетного відшкодування у даного підприємства немає. Адже за останні 12 місяців підприємство мало обсяги оподатковуваних операцій менші, ніж заявлена до відшкодування сума ПДВ. А у таких випадках згідно підпункту 7.7.11. статті 7 Закону України “Про податок на додану вартість” платник ПДВ не має права на отримання бюджетного відшкодування.

    Крім того, підприємством не представлені в повному обсязі первинні бухгалтерські документи, за якими можливо визначити суму податкових зобов’язань та податкового кредиту за червень 2007 р., і відповідно різницю між сумою податкового зобов’язання та сумою податкового кредиту вказаного періоду.

    Таким чином, за результатами перевірки підприємству відмовлено у відшкодуванні ПДВ.

    За матеріалами управління податкової міліції ДПА у Закарпатській області
    Закарпаття: За січень–вересень 2007 року до Зведеного бюджету області надійшло платежів в сумі 879,2 млн. грн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору