ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді пом’янули 18 загиблих міліціонерів

    21 мая 2024 вторник
    28 переглядів

    Сьогодні зранку в обласному центрі Закарпаття відбулася урочиста церемонія покладання квітів до пам'ятника загиблим міліціонерам. Нагадаємо, що кожного року 22 серпня відзначається День пам'яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службового обов'язку.

    Квіти до пам’ятника загиблим міліціонерам в Ужгороді поклали керівництво управління МВС України в Закарпатській області, голови Закарпатської облдержадміністрації та обласної ради Олег Гаваші та Михайло Кічковський, керівники обласного центру, представники міських та районних міліцейських структур.

    На Закарпатті у повоєнні роки загинуло 18 працівників міліції. Згадаємо їх ще раз: Петро Руснак, Юрій Русин, Володимир Іщенко, Іван Мищук, Василь Басараба, Іван Синько, Григорій Шутко, Йосип Грошик, Василь Меденцій, Андрій Басараб, Микола Баб'як, Василь Балега, Степан Прокопець, Василь Каптур, Іван Мишко, Юрій Мазар, Олексій Подрез, Михайло Кедик. За ратні подвиги при виконанні службових обов'язків вони нагороджені орденами і медалями (на жаль, посмертно), а в містах та населених пунктах їхніми іменами названі вулиці. Всім встановлені надмогильні пам'ятники, а в Ужгороді на Православній набережній — монумент, на якому викарбувані імена всіх загиблих.

    Пролунав салют на честь загиблих міліціонерів.


    На Закарпатті відзначають День міліції

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору